Diskuze

Trefil sudího a ztropil ostudu. Teď kanadský teenager skolil Nadala

Ten řev byl takřka ohlušující. Taková byla euforie v Uniprix Stadium v Montrealu. Ve čtvrtek večer se tam zrodila jedna z nejpřekvapivějších porážek letošního tenisového roku. Osmnáctiletý Kanaďan Denis Shapovalov zdolal Rafaela Nadala a dočasně mu tak překazil útok na post světové jedničky. "Splnil se mi sen," řekl.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

s rozhodcim jsou dobri kamaradi..kanadani moc radi prehani, asi to znamena, ze si obcas poslou mejl....:-/

0 0
možnosti
HU

Tak Nadala porazil jednou i takový Rosol.

9 0
možnosti
JS

J55o53s59e66f 50S32t61e96f13l

11. 8. 2017 12:20

Jenže Kanaďanovi je teprve osmnáct,a může ho to nakopnout.

2 0
možnosti
JV

No, s tou jedničkou pro Nadala jsem zvědav, možná si tu možnost zavřel. Pokud nebude hrát Murray Cincinnati, půjde před něj Nadal určitě, ale pokud Federer vyhraje Montreal, tak bude jen 10 bodů za Nadalem, po odečtení Cincinnati 80 bodů před ním, a pochybuji, že tam Nadal na Federera uhraje kolo.

2 1
možnosti
MC

Zrovna jsem si rikal, zda se to tu pripomene. On je dobry. Skolil Nadala, ano, ale co jeste? Zastinil ve sve rodne zemi Raonice! Z nej uz je jen zranitekne decko kterymu znicila karieru infiltrace Mc Enroem. Takovy golem, nasledovnik Peta a on da za utkani jedno eso. A proc? Ma plnou hlavu jak bude kapitanem na LC v Praze, pozlatka vsech snobu. Brzy opusti top 10 pokud bude v zapase mit na konte jedno eso! Jedno eso na betone. Raonici ty....................... Kazdy si muze domyslet jake slovo chce.

0 2
možnosti
LA

Raonic je netenista,kdyz se musi spolehat jen na esa..ve vymenach nula nula nic:)

0 0
možnosti
PH