Diskuze

Připravujeme řadu překvapení, říká šéf Laver Cupu, tenisové galashow

Do poslední drobnosti vyladěná scéna. Na ni v působivé hudební a světelné kulise nastupují tenisové hvězdy v dresech svých týmů. Na tribunách věhlasní hosté. Doprovodné akce v centru Prahy. „Můžeme se těšit na naprosto výjimečnou událost,“ tvrdí Steve Zacks, ředitel Laver Cupu. V pátek se začnou prodávat lístky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PA

Pokud to hráči pojmou jako golfisté Ryder Cup, tak budou hrát naplno.

2 0
možnosti
JC

jestli jsem to správně pochopil, tak si pronajali Prahu. a líbí se mi, jak tu někdo píše, že bysme měli být na to pyšní. to bezpochyby, Praha je pro západní země velmi populární, protože je pro ně levná. tak buďme hrdí na to, že to tu někomu pronajmem tak, že ta akce bude z pochopitelných důvodů pro Čechy naprosto nedostupná.

0 1
možnosti
HU

To bylo asi na mě. Ale já si opravdu myslím, že taková akce je pro nás výbornou reklamou, obzvlášť pokud se povede. A můžeme být hrdí na to, že je to zrovna u nás. A ani mi to nepřijde až tak úplně nedostupné pro Čechy. I když na podobnou akci všude na světě se dostávají především vyvolení z celého světa a teprve pak běžní fanoušci. Ale nikomu to nevnucuji, je to můj názor a na ten mám právo. A mohu ho i napsat do diskuze, pokud mi projde cenzurou. :-)

1 0
možnosti
HU

Já tedy samozřejmě nevím, jak moc to bude exhibice a nebo jak moc to berou hráči vážně. Ale myslím si, že bychom měli být pyšní na to, že si pro uspořádání pořadatelé vybrali právě naši republiku, naše hlavní město. Když nic jiného, tak je to pro nás pocta hostit podobnou akci.

9 1
možnosti
MB

A k čemu nám to je když lístky stojí víc než je náš medián?[>-]

0 1
možnosti
AS

Na můj vkus je to moc exhibice a málo opravdu "soutěž", ale třeba si to nějakou prestiž získá,ale moc bych na to nesázel.

0 1
možnosti
PH

P74e33t18r 98H49l53i69n81k25a

23. 2. 2017 19:34

Jak víte, že je to moc exhibice? Už jste viděl nějaký zápas?

1 1
možnosti
RK

umely turnaj. to prekvapeni bude asi v tom ze nejlepsi bude hrat proti zdi.

1 1
možnosti
PH

P84e23t98r 36H49l16i28n20k46a

23. 2. 2017 19:23

Snad to bude lepší než Světový pohár v hokeji

0 2
možnosti