Diskuze

Kvitová má skvělou finálovou bilanci. Tak snad si ji nezkazím, říká

Akce plná těžko předvídatelných kotrmelců pokračuje. V pátek byla tenistka Petra Kvitová málem vyřazená z Masters. Po porážce se Španělkou Muguruzaovou to vypadalo na konec po skupině. O den později na tiskovce trůnila jako finalistka, vítězka sledované řeže s Ruskou Šarapovovou. „Je to zápis do dějin. Buďte rádi, že máte o čem psát,“ šprýmovala s novináři.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Psychopatka Kvitová opět perlila. Každý zápas soutěží o překonání svých nekončících rekordů v počtu nevynucených chyb. Tenis už dávno zapomněla a jen dráždí svými excesy české příznivce tenisu. Trapně prošla ze skupiny díky Lucii a ve finále se opět ztrapnila svým mylným dojmem, že se tenis už nehraje v kurtu a přes síť. Obdivuji trenéra, který má trpělivost se s někým takovým ještě zabývat.

0 0
možnosti
AP

Kritizovaly je s y.Omlouvam se.

0 0
možnosti
AP

Jenom by me zajímalo, kde se schovávaji ty skupiny tenisových odborníku a znalců Petry Kvitove,ty soubory psychoanalytiku ženského tenisu, které tady soustavně Petru a její hlad po vítězství kritizovali. Kde jsou ty hlasy těch všech co psali jak je Petra nevyrovnana,pomalá a odevzdana....nikde nikdo...Škoda,ze si ty jmena nepamatuju...

0 0
možnosti
MC

Sem tady.Koukam nyni zaznam.Svacina to furt opakuje dokola jak basnicku.Posunuty o 45 minut.Aspon neusnu kdyz budu tesit ten obrat z 5-1 a 30-0.Jestli to nebylo Sharapkou.Tesim na to

0 1
možnosti
JK

J65i57ř69í 61K22v63ě33š

31. 10. 2015 21:54

Přesně kvůli takovým zápasům já Petře tolik fandím. To byl zápas, který nabídl asi všechno, co od Petry můžeme čekat. Slušný první set, strašidelný úvod toho druhého a pak fan-ta-sti-cký obrat. Obrat, který si asi všichni budeme dlouho pamatovat. Obrat ze stavu 1:5 0:30, kdy všichni tak nějak čekali, že druhý set už se bude víceméně jenom dohrávat a o všem rozhodne až set třetí. Petra to ale viděla jinak. Šla si tvrdě za svým a my tak mohli sledovat velkolepé představení v hlavní roli se sebevědomou, bojovnou a zarputilou Petrou na straně jedné a na druhé straně stále zoufalejší a bezradnější Marii, které se najednou takřka vyhraný set začal doslova sypat pod rukama a ona s tím nemohla nic dělat. Ne, Maria to nevzdala, nevypustila, to jí není podobné, jenže to prostě nešlo. Když se Lvice zakousne, tak není síla, která by ji mohla zastavit. Chris Evertové - a ostatním pochybovačům o její bojovnosti - se tak dostalo té nejlepší možné odpovědi.

Snad to zítra dotáhne do konce.

6 0
možnosti
MC

Teď se to shrnuje dobře.No ve 23.30 to zkoumání taky.Ale dotaz,kolik lidí skončilo na koronární jednotce? Ne nemusím takový průběh. Mohlo jí i to letadlo nak nahlodat?

0 0
možnosti
JH

J28i77ř52í 79H44u84r80t

31. 10. 2015 21:52

no a Agnieszka má finálovou bilanci 16:7, což je taky úplně super (procentuálně ani ne o 10% horší než PK)

3 0
možnosti
JH

J95i39ř10í 50H24u96r79t

31. 10. 2015 21:42

Lepší by bylo finále s nějakou ranařkou, to bych se i koukal...Agnieszka je houževnatá, až to hezké není...kaučuk hadr!!

1 0
možnosti
MH

Zase jsem obětoval jeden malý tiket a opět to vyšlo. Bude to jediná chyba, ale dal jsem to tam právě z toho důvodu![>-]R^ To je až neuvěřitelný, jak to funguje. Jinak ale parádní výkon Petry, druhý set pak hrála, jak v dobách největších výher! Tak snad to ještě jeden zápas vydrží. Bude to jiná káva, ale pokud jí to tam bude padat alespoň trochu jak dnes, nemůže to člověčice (jak píše Pavel) ustát!;-)

0 0
možnosti
JP

Paráda.. Stačilo vsadit jen na ní a bylo.. Při tom každý věřil spíše té stařence a díky tomu byl tak pěknej kurz.. :D

1 1
možnosti

Bože, Šarapka je stařenka? Uf, to tedy zírám. Nic ve zlém, sama jsem fandila Petře (ač jsem neměla nervy ten zápas sledovat) a z její výhry mám velkou radost, ale není mezi nimi jen pár let?

4 0
možnosti
PC

Gratulace k postupu do finále i k reprezentaci ČR. Dle mého - Petře Šarapovová seděla ze všech hráček nejvíce. Fandil jsem i Radwaňské, je to příjemná a sympatická člověčice, :-), a vyšlo to. Přitom ještě ve čtvrtek by si na takovéto obsazení finále vsadil asi málokdo. Maria mi trochu připomněla hokejisty - kteří vyhrají na MS bez ztráty skupinu a - pak se o všem rozhoduje v jednom zápase. Ale systém turnaje lze těžko udělat jinak. Nic proti němu, i je dobře, že druhé zápasy hrají poražené - a ve třetích je o co hrát. Včetně toho, že zápasy jdou za sebou - což včera kritizovala Němka. Tak se těším na finále. R^

8 1
možnosti
MC

Pavle,vsechno podepisuju.A ne proto že bych vám chtěl pochlebovat.Slovanské finále. A krásné ČR- Polsko. ČR- Rusko už tu bylo tolikrát a bude za 14 dní a Rusko- Polsko? Scházela by naše malá zemicka

2 0
možnosti
SN

hlavně udržet nervy, Radwaňská všechno vrátí..

4 0
možnosti

Vrátí hodně, ale vůbec jí nechutná Petřina rychlá hra. Když Petře pude podání, má velkou šanci.

4 0
možnosti