Diskuze

POHLED: Bez deště kytky nevyrostou. Jak Vondroušová dozrála v šampionku

I kdyby už na kurtech prohrála všechny své další zápasy, tenistka Markéta Vondroušová navždy bude šampionkou. Dozrála v ní ve čtyřiadvaceti letech. V sobotu na londýnském centrkurtu zvládla svou životní partii proti Tunisance Džábirové a dotáhla k titulu svou báječnou wimbledonskou pouť.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Je úžasná a že je extra třída tenistka bylo jasné hned v Paříži! Pokud jí bude sloužit zdraví, bude tou opičkou z reklamy Toyota: Nic není nemožné! Ode dneška se na ni budou snažit vytáhnout všechny soupeřky. To je úděl šampionů!

1 0
možnosti

To už se opakovat nebude. Příště bude Markéta nasazená .

2 0
možnosti
LP

A všichni s ní budou hrát jako o život!

0 0
možnosti
MV

to video z te stvanice je brutalni, ty emoce, ta energie, to je proste fan zona co se jen tak nevidi

0 0
možnosti
MH

Na vítězích v tenise je podobné to, že vydrží se silami a nesloží se psychicky. A když je někdo tak mimořádně šikovný a chytrý jako paní Markéta, má možnost mít cokoliv. Pokud tedy bude sloužit zdraví.

3 0
možnosti
Foto

To, že Markéta vyhrála je super a ano historie si ji bude pamatovat jako vítězku, ale také jako první nenasazenou vítězku v historii. Jenže upřímně, Markéta není vítězka zčistajasna spadlá z nebe. To, že je dobrá se ví, byla v top 20 a za to, že teď je někde u 40 místa mohou i její zdravotní problémy v minulosti.

15 0
možnosti
MK

Přesně tak 👍🙂

0 0
možnosti
VH

Skvělé vítězství Markéty! Obrovská gratulace šampionce!

10 0
možnosti