Diskuze

Laver Cup v Praze? Bude to jiné, inovativní, lákají organizátoři

Bez pěti dnů přesně za rok přivítá pražská O2 aréna nejlepší tenisty světa. Evropané, vedení Rafaelem Nadalem a Rogerem Federerem tady totiž změří síly v rámci prvního ročníku Laver Cupu se zbytkem světa. Přípravy na velkolepou událost už ale začaly. V pondělí dorazil na třídenní návštěvu Prahy i výkonný ředitel poháru Steve Zacks.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Já nevím, co si o tomto myslet. Připomíná mi to byznys-cirkus právě probíhajícího SP v ledním hokeji. Jakási exhibice. Jak mohou být nanominováni hráči rok předem? Sportovně - myslím hodnotou výsledku - zřejmě o ničem. Prostě snaha vydělat a show pro smetánku... Uvidíme. Ale např. DC je proti tomu sportovní soutěž.

0 0
možnosti

'Oznamime dalsi vzrusujici zalezitosti'... Me by nejvice vzrusilo, kdyby se (do te doby) ve zbytku sveta konecne nasly nejake skutecne hvezdne osobnosti. Nisikori a Raonic sice v TOP TEN, ale osobnosti pro me nejsou a asi tezko budou. Kyrgios zatim nedozral a nevim, jestli to stihne. Mladi Amici? Kde jsou? Delpo - jedine ten, ale vydrzi se zdravim? ... To Evropa - Federer a Nadal sice za zenitem, ale porad to asi budou spickove hrajici Legendy, a o Murrym a Djokovicovi nema smysl se zminovat, ti na TOP TWO jeste chvili vydrzi... Tak nevim, jen aby to nebyla exhibicni blamaz a nerekli jsme si - zlata AsijskoArabska Liga, ta si aspon na nic nehraje a je tam aspon ten inovativni format.

0 0
možnosti
PH

P74e96t91r 96H52r66a25b27á53k

27. 9. 2016 21:48

něco pro smetánku...

1 0
možnosti
MV

M65a24r41e45k 30V13o15k86á50l

27. 9. 2016 21:18

a od exhibice se to liší ČÍM ?? ;-D

0 0
možnosti
KN

Verim, ze to bude zajimavejsi, nez SP v hokeji

1 0
možnosti
AS

Nevim jestli se to muze,natoz 1.rocnikem odpoutat od typu "exhibice"....

0 0
možnosti
JM

„Nikdo nikdy nic podobného neviděl a nedělal. Budeme inovativní jak co se týče technologií, tak i bodového systému, který v tenisu nikdo nikdy nepoužíval a pochází z golfového Ryder Cupu. Během příštích měsíců oznámíme další vzrušující záležitosti,“ usmívá se tajemně. Upřímně, dost se toho děsím. Aby Laver Cup ještě aspoň vzdáleně připomínal tenis a nebyl to jen cirkus. :-P

7 0
možnosti
MC

Dnes je vse inovativni. Je to videt na charakteru lidi. Cim? Sami si se sebou nevi rady.

1 0
možnosti