KALENDÁŘ. Petra Kvitová vydává exkluzivní kalendář na rok 2012.

KALENDÁŘ. Petra Kvitová vydává exkluzivní kalendář na rok 2012. | foto: Česká sportovní/Pavel Lebeda

Kvitová má exkluzivní kalendář. Vyhrajte jej ve vánoční soutěži na iDNES.cz

  • 30
Originální dárek pod stromeček připravila Petra Kvitová svým nejbližším. Momentálně druhá tenistka světa, vítězka Wimbledonu a Turnaje mistryň, totiž vydává svůj první kalendář. Bude mít mimořádnou hodnotu - vyjde totiž pouze v nákladu 100 kusů a každý kus bude podepsán úspěšnou tenistkou.

S nápadem na kalendář přišla před několika týdny sama tenistka a ve spolupráci s agenturou Česká sportovní jej sestavila z fotografií Pavla Lebedy. 

Do prodeje se kalendář nedostane - limitovanou edicí chce Petra Kvitová obdarovat své manažery, nejbližší spolupracovníky a partnery, kteří ji dlouhodobě podporují. 

Vánoční soutěž

24. 12. na iDNES.cz

V tradiční štědrodenní soutěži na sportovních stránkách iDNES.cz se letos bude soutěžit také o exkluzivní kalendář Petry Kvitové.

Nerozdá však všech sto kusů. Dva z nich poputují do soutěže.

Jeden z nich můžou fanoušci jednadvacetileté české tenistky získat v soutěži na oficiálních facebookových stránkách Petry Kvitové a druhý bude k mání jako hlavní cena vánoční soutěže na iDNES.cz.

Navíc kalendář není jediným vánočním dárkem čtenářům zpravodajského portálu v České republice - iDNES.cz se totiž stal oficiálním mediálním partnerem světové dvojky.


Tenis v roce 2024

15. - 28. 1. Australian Open, Melbourne
26. 5. - 8. 6. Roland Garros, Paříž
1. - 14. 7. Wimbledon
26. 8. - 8. 9. US Open, New York
12. - 17. 11. Finálový turnaj B. J. Cupu, Sevilla
19. - 24. Finálový turnaj Davisova poháru, Malaga