Diskuze

Žádný cavyky. Hraj pořád to svoje, i na antuce, radí kouč Kvitové

Takový turnaj nezažil. Už proto, že v hráčském boxu Petry Kvitové sedává v zimní bundě. „Hrát tak obrovskou akci v takových podmínkách a ještě bez diváků, to je složitější,“ popisuje Jiří Vaněk zvláštnosti podzimního Roland Garros: „Člověk sedí v péřovce, ale vevnitř se to vaří. Jsou tam emoce, nervy.“
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

U Kvitové je jedna jistota, že může porazit kohokoliv i v jeho nejlepší formě. V tomto ohledu je velká škoda, že se svým potenciálem nemá více titulů na GS. Myslím si, že kdyby byla více srovnaná, tak jich má přes 10. Je to škoda zejména pro ní, ale věřím, že ještě může nějaké získat, včetně toho ve Francii letos. Situace je navíc taková, že semifinále je v podstatě finále a kdo vyhraje dnešní duel velmi pravděpodobně vyhraje celý turnaj. Tím tedy nechci nijak snižovat úroveň Swiatek a Podoroské.

2 1
možnosti
HG

H17y84n34e93k 25G69l73o68s

8. 10. 2020 9:38

Souhlasím s tím, že Petra má výbornou hru, která platí na kohokoliv a na jakémkoliv povrchu. Nesouhlasím s tím, že je to předčasné finále. Iga Swiatek vyprovodila Halepovou takovým stylem, že pro mě bude ve finále favoritkou ... ať už bude hrát proti Petře nebo proti Sophii

2 0
možnosti
Foto

Vaněk je skvělý trenér, ale hlavně i úžasný psycholog. Pamatuju si na to, jak nejen u Petry, ale i dříve u Karolíny, přišel k hráče během utkání, když se zrovna nedařilo a strašně moc je pozitivně povzbuzoval. Šlo pak vidět, že těm hračkami to hrozně moc pomáhá.

S Petrou si očividně sedli a je pravda, že mi připadá, že pod nim už se nesnáší hrát totální vabank v každém utkání, kdy se mohla třeba úplně vyhazet, ale při úderech je klidnější a hlavně je hraje, jak v daný moment má.

Držím oběma palce, zaslouží si to.

16 0
možnosti
JH

J66a78n 65H32r40a20b96a98l

8. 10. 2020 7:08

Kenin bude tvrdý oříšek. Houževnatá Američanka s velmi jistými údery. Těžký zápas, ale doufám, že zároveň nádherný.

8 0
možnosti