Diskuze

Co mohla chtít Hingisová víc?

Krach, zmar, propadák, propadák. Všechna tato slova by mohla sloužit ke krátké a úderné charakteristice vystoupení Martiny Hingisové na letošním French Open. Kdy už by měla vyhrát pařížský grandslam, jestliže ne právě letos při absenci tolika konkurentek a výbuchu těch zbylých? Co je hráčce platné, že je stále světovou jedničkou, jak jí utěší suverénní jízda turnajem, když opět schází to hlavní. To jediné, co mohlo Hingisovou zajímat - vítězství. "Když už jsem venku, trochu si budu užívat," usmívala se po vyřazení. Lehko jí ale asi nebylo.Přečtěte si o semifinálových zápasechFRENCH OPEN: PAVOUKY, AKTUÁLNÍ VÝSLEDKY, ČLÁNKY
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Herátor

11. 6. 2001 14:31
Martina Hingisová
Je to skvělá tenistka, která ovšem v současné době trochu hledá bývalou formu. Vzpomenu-li na její minulé neúspěchy ve finálových duelech, tak musím konstatovat, že se vždy našla hráčka, která se tzv. vyspala přímo do finále (S. W. - US open, Piercova French open a kde ted jsou?). Momentalne se světová špička rozšířila a Martina, přiznejme není na jejím vrcholu. Čas však ukáže, že tam patří a že je po právu nejtechničtější a nejelegantnější tenistkou na WTA.
0 0
možnosti

barbara

8. 6. 2001 21:06
K Martine...
Vzdyt je dobra!!!!!!Kazdy ma problemy, tak proc ne ona?Je taky jenom clovek.
0 0
možnosti

sebastian

8. 6. 2001 14:44
capriati No. 1
Capriati je prostě momentálně lepší, má razantnější údery a dostane soupeřky do tlaku, je v současné době v nejsilnější konkurenci posledních let zřejmě číslo 1.
0 0
možnosti