Doporučujeme

OBHÁJCE. Manchester United vyhrál Ligu mistrů vloni, nyní je znovu favorit.

OBHÁJCE. Manchester United vyhrál Ligu mistrů vloni, nyní je znovu favorit. | foto: Reuters

Vyhraje Manchester bez jediné porážky Ligu mistrů? I na to se dá vsadit

  • 0
Už jen osm týmů může vyhrát fotbalovou Ligu mistrů, která v úterý a ve středu vstupuje do čtvrtfinále. Prestižní klubová soutěž vždy přitáhne obrovskou pozornost sázkařů, velký zájem očekávají bookmakeři i teď.

"Liga mistrů se sází opravdu hodně," přiznal Pavel Krejčí, hlavní bookmaker sázkové kanceláře Synot Tip. "Nejvíc se samozřejmě tipují světové a evropské šampionáty, hned po nich ale následuje Liga mistrů a anglická a česká liga."

Zajímavé sázky

-samozřejmostí jsou sázky na jednotlivé zápasy
-i u českých sázkových kanceláří můžete tipnout celkového vítěze LM
-Manchester vyhraje LM bez porážky
-v jakém utkání padne nejvíc gólů (favorit Barcelona - Bayern)
-Pires (Villarreal) dostane červenou kartu za simulování
-z jaké země bude celkový vítěz LM

Nejde jen o fotbal. Liga mistrů je zároveň velký byznys, ve kterém se točí astronomické částky. I proto tak přitahuje sázkaře. Jenom v Česku jde v každém kole o desítky milionů korun.

"V základních skupinách máme v každém kole náběry v řádech desítek milionů korun. V pozdějších fázích je to míň, protože ubývá zápasů. I tak jde ale pořád o miliony," vysvětloval za sázkovou kancelář Fortuna tiskový mluvčí Tomáš Bahník.

Lidé v základních skupinách využívají toho, že na sebe častěji narazí favorit a outsider. Jak v soutěži ubývá týmů, je také méně zápasů, v nichž lze snadno určit vítěze.

Sázkaři nemají lehkou pozici ani nyní. Podle kurzů sázkových kanceláří jsou favority Manchester United (hraje proti Portu) a Barcelona (narazí na Bayern Mnichov). Další dvě dvojice (Villarreal - Arsenal a Liverpool - Chelsea) by měly být vyrovnané. Alespoň podle bookmakerů.

Diskutujte o sázení na LM


  • Vybrali jsme pro Vás