Doporučujeme

ZŮSTANOU V EDENU? Slavia ubezpečuje fanoušky - zůstaneme v Edenu.

ZŮSTANOU V EDENU? Slavia ubezpečuje fanoušky - zůstaneme v Edenu. | foto: Michal Šula, MF DNES

Vrátí se Slavia z Edenu na Strahov? Nesmysl, uklidňují lidé z klubu

  • 30
Bookmakeři sázkové kanceláře Tipsport vypsali na pár dní kurzy na to, na jakém stadionu bude hrát fotbalová Slavia v příštím ligovém ročníku. Stejnou šanci dávali současnému Edenu i nenáviděnému Strahovu. Naprostá hloupost, zní z klubu.

"Problémy Slavie nejsou u konce. Zřejmě se bude muset rozloučit s některými hráči, ozdravný řez už zažívá klubové vedení i realizační tým a spekuluje se dokonce i o tom, zda Slavia zůstane na stadionu v Edenu, nebo bude muset kvůli nedostatku financí hledat azyl jinde," stálo v tiskové zprávě Tipsportu.

Bookmakeři vypsali na obě možnosti kurz 1,80 - takže je to podle nich "padesát na padesát".

ZKLAMÁNÍ. Slávisté odcházejí z trávníku a stejně tak pro příští rok zmizí i z evropských pohárů.Kurzy naruby

Slavia patřila na začátku sezony k favoritům ligy. Na to, že vyhraje titul, ale teď sázkové kanceláře nabízí kurzy až 300,00

Tomu se ale smějí lidé ze Slavie: "Ta sázka byla úplný nesmysl. Máme v Edenu dlouholetou smlouvu, díky které máme zajištěné skvělé podmínky a zázemí. Máme v Edenu výsostné postavení. Stěhování zpátky na Strahov ani v nejmenším nehrozí," ujišťoval slávistický tiskový mluvčí Ondřej Zlámal.

Toho vypsaná sázková možnost hodně překvapila. Zároveň ji ale chtěl využít: "Ten, kdo vsadí na to, že se Slavia stěhovat nebude, má jistou výhru. A víte co? Já si na to vsadím," usmál se.

Jenomže ho Tipsport převezl. Původně měla být sázka v nabídce až do neděle, ale v sobotu už ji lidé hledali marně.

"Podobné sázky máme v nabídce jen pár dní a občas se může stát, že ji stáhneme i dřív, než je původně naplánováno," poznamenal Jiří Hadrava z tiskového oddělení Tipsportu.

Přestože možnost vsadit si sázková kancelář nabízela jen pár dní, našlo se několik lidí, kteří toho využili: "A vlastně všichni věřili tomu, že se Slavia stěhovat nebude," dodal Hadrava. I to je možná důvod, proč sázka už o víkendu v nabídce nebyla.

Slavia na Strahově hrála skoro osm let, než v Edenu vyrostl v roce 2008 současný moderní stadion. Fanoušci to ale na stařičkém stadionu Evžena Rošického neměli rádi, a tak jich tam moc nechodilo.


  • Vybrali jsme pro Vás