Doporučujeme

TADY UŽ NEBUDU. Španělský útočník Fernando Torres přemýšlí, jestli v Liverpoolu zůstane i po této sezoně.

TADY UŽ NEBUDU. Španělský útočník Fernando Torres přemýšlí, jestli v Liverpoolu zůstane i po této sezoně. | foto: AP

Opustí otrávený Torres trápící se Liverpool? Už na to lze sázet

  • 9
Tady už to nemá cenu. Možná právě tohle si myslí fotbalový útočník Fernando Torres, který v této sezoně střílí góly, jak se od něj očekává, ale Liverpoolu se stejně nedaří. A tak si podle některých informací otrávený střelec řekl, že v létě přestoupí do ambicióznějšího klubu.

"Těžko zůstane v Liverpoolu. Chápu, že chce odejít, protože sní o titulech. A ty v současném Liverpoolu nevyhraje," řekl bývalý liverpoolský obránce Glenn Hysén pro švédskou sázkařskou přílohu internetového magazínu Aftonbladed.

Kde bude hrát

Liverpool 1,60
Barcelona 3,00
Chelsea 4,00
Manchester City 8,00
Real Madrid 10,00
Inter Milán 12,00

Zdroj: Unibet

Na to, kde bude Torres hrát v příští sezoně, už vypsali kurzy bookmakeři sázkové kanceláře Unibet. Nejnižší kurz je i přes Hysénovu domněnku na Liverpool (1,60). Následují Barcelona (3,00), Chelsea (4,00) a Manchester City (8,00).

Na konci prosince list News of the World napsal, že Torres opustí v létě Liverpool, pokud se nedostane do Ligy mistrů. Tato varianta teď velmi reálně hrozí.

"Liverpool by neměl dopustit, aby ho získal nějaký jeho rival. Dovolit by si ho mohly Barcelona nebo Real Madrid. Získat by ho mohl i Bayern Mnichov, protože německá liga v poslední době nesmírně pokročila," analyzoval bývalý obránce, jenž v Liverpoolu působil na začátku 90. let.

Torresovi se v anglické lize v této sezoně daří. Nastoupil k dvaceti zápasům a vstřelil šestnáct gólů. Přesto je Liverpool až šestý.

Proto fanoušci a odborníci proto začali spekulovat, jestli některé hvězdy slavný klub neopustí. Tipující na to zase začali sázet.

Opustí v létě útočník Fernando Torres trápící se Liverpool?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 sobota 15. května 2010. Anketa je uzavřena.

ANO
ANO 1358
NE
NE 651

  • Vybrali jsme pro Vás