Doporučujeme

V nové rubrice vás upozorníme na zajímavé sázky při mimořádných událostech, třeba při volbách.

V nové rubrice vás upozorníme na zajímavé sázky při mimořádných událostech, třeba při volbách. | foto: Profimedia.cz

Nově na iDNES.cz: o sázení, výhrách, bláznivých tipech i zkažených tiketech

  • 14
Sázíte, že uspěje váš oblíbený tým? Nebo raději proti němu, aby vám jeho případnou porážku vynahradil aspoň finanční zisk? Či pro vás sázení znamená dokonce výdělečnou profesi? Pro vás je tu nový web.

Portál iDNES.cz dnes spouští novou rubriku Sázení, najdete ji na adrese www.idnes.cz/sazeni.

A o čem si zde přečtete?

Třeba o tom, jak se vyvíjí situace v oblasti sázek po převratné změně, kdy ministerstvo financí poprvé v historii povolilo českým firmám v oboru i on-line sázení. O této novince můžete už dnes diskutovat se šéfem jedné z pěti českých sázkových kanceláří, které službu on-line spustily, Petrem Knybelem z Tipsportu. Ptát se můžete od 10 hodin ZDE.

Možná zde narazíte i na svůj příběh či příběh vašeho tiketu, jenž vám přinesl velkou výhru. Nebo naopak, jak vás o pohádkovou částku připravil nečekaný kolaps favorita v souboji s outsiderem, ač jste věřili, že sázíte na jistotu.

Upozorníme vás na zajímavé sázky při významných zápasech či událostech: například zda dá sparťanský fotbalista Tomáš Řepka gól v derby proti Slavii, nebo dostane červenou kartu; z nesportovního světa třeba, kdo vyhraje volby.

Pravidelně vám představíme tipy a doporučení sportovních osobností. A novým zájemcům o sázení vysvětlíme, jaké mají možnosti, jak sázet a na co si dát pozor.

Snad čtení o sázkách bude bavit.

My jsme na to vsadili.


  • Vybrali jsme pro Vás