Doporučujeme

IVETA LUTOVSKÁ. Podle bookmakerů by se měla dostat do užšího výběru.

IVETA LUTOVSKÁ. Podle bookmakerů by se měla dostat do užšího výběru. | foto: Marek Navrátil

Místo fotbalistů modelky. Sázkaři mohou tipovat vítězku Miss Universe

  • 1
Místo upocených sportovců pohled na krásné ženy. Sázet zkrátka nemusíte jen na fotbal. Co myslíte, jak v neděli v noci dopadne česká blondýnka Iveta Lutovská v soutěži Miss Universe 2009? Postoupí alespoň do užšího výběru?

Už čtyři roky po sobě v této soutěži krásy vyhrávají tmavovlásky. Lutovská, která jako Česká Miss 2009, zastupuje Českou republiku, tak může tuto sérii přerušit.

A má šanci! Podle kurzů zahraničních sázkových kanceláří i podle nezávazného hlasování na internetu patří do nejlepší patnáctky. Irská sázková kancelář Paddy Power dokonce Lutovskou označila za druhou největší favoritku.

Miss Universe 2008 Dayana Mendozaová

DOSAVADNÍ KRÁLOVNA Dayana Mendozaová z Venezuely. V neděli v noci porotci vyberou novou vítězku Miss Universe.

"Máme docela radost, protože to vypadá, že Iveta patří k favoritkám, přestože první místa v různých odhadech obsazují tradičně krásky z Brazílie, Venezuely a jiných exotických zemí," poznamenala podle ČTK Lenka Kornová, producentka České Miss.

Která s modelek podle kurzů sázkových kanceláří v noci z neděle na pondělí středoevropského času vyhraje? Největší favoritkou je Rachael Finchová, zástupkyně Austrálie.

jaké Národnosti bude MISS UNIVERSE?

Kurzy sázkových kanceláří na vítězku

Austrálie: 6,00 - 3,25 - X - 2,88
Česko: 25,00 - 7,00 - 13,00 - 13,00
Dominik. republika: 9,00 - 11,00 - 11,00 - 11,00
Francie: 25,00 - 9,00 - 21,00 - 23,00
Mexiko: 12,00 - 21,00 - 11,00 - 10,00
Kurzy jsou v pořadí: Synot Tip, Paddy Power, Betfred, Boylesports.

Stejný názor mají i bookmakeři Synot Tipu, jediné české sázkové kanceláře, která na letošní Miss Universe kurzy vypsala.

"Určit kurz na soutěž krásy je těžší než na fotbalový zápas. Hodně totiž záleží na zákulisí a politikaření. Proto si myslím, že malé státy mají mnohem menší šanci vyhrát," míní bookmaker Pavel Krejčí.

O titul nejkrásnější ženy vesmíru na Bahamách usiluje 84 krásek, z kterých porota vybere 15 finalistek. Dosluhující královnou je Dayana Mendozaová z Venezuely.

Tvoří kurzy na krásu. Koukám hlavně na fotky a národnost, říká bookmaker

Kurzy na soutěž krásy tvořil už v lednu na Českou Miss 2009. Tehdy se bookmaker Pavel Krejčí nemýlil: Iveta Lutovská patřila k největším favoritkám a pak vyhrála. Předpověděl Krejčí vítězku i nyní?

Pavel Krejčí, hlavní bookmaker Synot tipu

I Pavel Krejčí, hlavní bookmaker Synot Tipu, si myslí, že vyhraje zástupkyně Austrálie.

Jak vznikají kurzy na soutěže krásy?
Nejdřív se musíte podívat na profily všech dívek a subjektivně je zhodnotit podle fotek. Měl byste koukat i na národnost, protože malé státy mají podle mě mnohem menší šanci vyhrát. Hodně totiž záleží na zákulisí a politikaření.

Takže si uděláte takové vlastní pořadí. A pak? Co ještě kurzy ovlivňuje?
Třeba internet je plný různých názorů a anket, ke kterým musíte přihlédnout. Samozřejmě se koukáme i na kurzy konkurence.

S konkurencí jste se shodli, že největší favoritkou Miss Universe 2009 je Rachael Finchová z Austrálie. Myslíte, že skutečně vyhraje?
To se nedá říct. Určit pořadí největších favoritek je strašně těžké. Vyhrát může každá, kterou sázkové kanceláře vybraly mezi dvacet až třicet nejvážnějších kandidátek.


  • Vybrali jsme pro Vás