Doporučujeme

Nedali jste na tiket Nadalův zápas, protože kurz byl nízký? Mohli jste tipnout přesné skóre.

Nedali jste na tiket Nadalův zápas, protože kurz byl nízký? Mohli jste tipnout přesné skóre. | foto: Reuters

Jsou kurzy na Nadala nízké? Můžete tipovat doprovodné sázky

  • 1
Sázení na tenis, a to především během Grand Slamů, není jen tipování jednotlivých vítězů. Sázkové kanceláře vypisují širokou speciální nabídku, kde se dají najít mnohem zajímavější kurzy.

Čeští sázkaři navíc nemusí složitě hledat u zahraničních společností. Zvláštní kurzy totiž vypisují i domácí bookmakeři.

To je vidět na příkladu právě probíhajícího Roland Garros. -čtěte vše o turnaji

Nedali jste například na svůj tiket úvodní zápas Rafaela Nadala, protože kurz na jeho vítězství nad Danielem byl směšně nízký? Mohli jste místo toho tipnout třeba počet her. V takovém případě už se kurzy většinou pohybují těsně pod 2,00.

"Hodně lidí ovšem sází na Nadala i při tak nízkém kurzu, protože je to pro ně zkrátka tutovka. Oblíbené jsou také hendikepy na počet her," popisoval Pavel Krejčí, hlavní bookmaker Synot Tipu. "Naopak míň se sází na přesné skóre, protože je těžší tipovat zápas na tři vítězné sety." 

Tipujete Roland Garros?

Roger Federer při tréninkuDiskutujte s ostatními čtenáři o sázení. Podělte se o své tipy a pochlubte se výhrami!

Kromě doprovodných tipů na jednotlivá utkání jsou oblíbené i zvláštní sázky. Bookmakeři například průběžně aktualizují kurzy na celkového vítěze turnaje. A pokud si myslíte, že ve finále budou stejně jako před rokem Nadal s Federerem, můžete vsadit i na to. -čtěte Zahraniční sázkové kanceláře odepsaly české tenisty, favorizují Nadala

Přesto je v Česku nabídka zvláštních sázek pořád ještě omezená. V zahraničí jsou totiž takové tipy mnohem oblíbenější, a tak bookmakeři vypisují rozsáhlejší nabídku. Sázkaři pak třeba odhadují, jestli jejich favorit projde turnajem bez ztráty setu nebo zda dá nejvíc es.

"U takových sázek je dost složité hlídat statistiky. Neradi bychom řešili nějaké zbytečné spory," argumentoval už před lednovým Australian Open tiskový mluvčí Fortuny Tomáš Bahník, proč podobné sázky české společnosti nevypisují.


  • Vybrali jsme pro Vás