Doporučujeme

Německo-Česko

Německo-Česko | foto: Reuters

Nebyl to úlet, tvrdí sázkař. Tipl výhru v Německu

  • 10
České Budějovice - Riskovat a sázet na "nemožné" výsledky se občas vyplatí. V posledních dnech se o tom přesvědčily i desítky lidí v Česku. Asi byste před zápasem fotbalistů Slavie na Arsenalu stěží věřili, že padne sedm gólů. U sázkové kanceláře Tipsport si na tuhle možnost dalo své peníze 45 odvážlivců a díky kurzu 8:1 brali osminásobek vložené částky.

Ještě lépe na tom bylo osm příznivců, kteří si nedávno dali na tiket tip na přesný výsledek zápasu Německo – Česko 0:3.

Byl mezi nimi i 34letý Michal z Českých Budějovic, který při kurzu 35:1 vyhrál 1050 korun za vsazených 30 korun.

Byla tahle sázka promyšleným tah, nebo náhodný tip?
Není to žádný úlet. O tom, že Němce výrazně porazíme, jsem byl přesvědčený. Proto jsem vsadil tři tikety se sázkami na výsledky 0:3, 0:4 a 1:4. Němci byli před zápasem nafoukaní. S tím svým sebevědomím to přeháněli. Kromě toho, když hrají Češi, jsem bezbřehým optimistou. Nedokážu si představit, že bych vsadil proti české reprezentaci. I kdyby hrála třeba s Brazílií.

V poslední době reprezentace nezářila, v Mnichově navíc nemohli nastoupit Rosický, Jankulovski, Baroš a Polák. Nebyly to dostatečně silné argumenty pro sázku na jiný výsledek?
Právě absence některých tradičních opor mě utvrdila v tom, že vsadím na výhru o tři góly. Říkal jsem si, že Němce mohou zaskočit další hráči, kteří dostanou větší prostor. A vyšlo to.

Konzultoval jste svůj tip s přáteli?
Jasně. Kolegové v práci se mi smáli, sázeli na výhru Němců. Když jsme pak zápas společně sledovali, úsměv jim ztuhnul. Oni ale vědí, že často sázím proti proudu. Je to skvělá zábava. Sázím za málo peněz a snažím se trefit vysoké kurzy. Tip na výsledek 0:3 s kurzem 35:1, to byla pro mě ta správná výzva.

Už vám někdy podobný tip vyšel?
Jednou jsem vsadil proti Čechům: že hokejisté na mistrovství světa 2002 prohrají s Japonskem první třetinu. Snad mi bůh odpustí. Bylo jasné, že Češi v dalším průběhu zápasu výsledek otočí.


  • Vybrali jsme pro Vás