Doporučujeme

Pokerový turnaj v Hiltonu. Ilustrační foto

Pokerový turnaj v Hiltonu. Ilustrační foto | foto: Tomáš Stacha, PokerStars.net

Pokerový turnaj o 25 milionů vrcholí. Čechovi finále těsně uniklo

  • 0
Už jen osm nejlepších zbylo v pražském turnaji European Poker Tour. Málem se dostal na finálový stůl i český zástupce, Radek Stockner však skončil desátý a získal téměř 55 tisíc eur, což je v přepočtu milion a půl korun.

Takový kousek!

Stockner poznal v úterý vrtkavost štěstěny, která i přes nesporné umění profesionálních hráčů v pokeru občas rozhoduje. Do čtvrtého hracího dne sice vstupoval jako outsider, ale dokázal ze zadních pozic zaútočit a v závěru jakéhosi semifinále doufal, že se udrží v turnaji.

Jenže dvakrát za sebou narazil na Zdravko Duvnjaka z Nizozemska. A dvakrát prohrál, nejprve se trefil do soupeřovy postupky a pak Duvnjakovi přišlo na stůl eso do páru. I tak je desáté místo na pražské EPT pro hráče ze Sokolova úspěch, vzhledem k rekordní účasti si odvezl milionovou odměnu.

O hlavní výhru, která činí v přepočtu přes 25 milionů, trofej a originální hodinky si od středečního poledne v hotelu Hilton zahraje osmička pokerových hráčů. Nejvíc žetonů před sebou bude mít Julian Track z Německa, online kvalifikant herny PokerStars.

Dobrou formu si na pražský pokerový festival přivezl Stephen Chidwick, který obsadil na Eureka Poker Tour třetí místo a teď bojuje o další úspěch na EPT.


  • Vybrali jsme pro Vás