Diskuze

Zbiju ho i podruhé, kohoutí se uzbecký boxer před duelem s obrem Valujevem

Lidský kolos Nikolaj Valujev jde znovu do ringu. A bude boxovat s jediným soupeřem, který ho mezi profesionály porazil. Proti Ruslanu Čagajevovi se tak ocitá v nové roli. Zvládne ji?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

sigma.dave

30. 5. 2009 9:38
:-)

Nezbijes, kdyz mas zloutenku:-P

0 0
možnosti
AM

T.M.

29. 5. 2009 20:46
Kličkové

mají z Valujeva strach. Nemohou mu nějak uškodit, protože se bojí inkasovat, tak by raději za vítěze chtěli malého Čagajeva. 

0 0
možnosti
MK

RJJ

30. 5. 2009 11:06
Re: Kličkové

;-D;-D

Docela dobrý fooor;-D Jestli se ten opičák postaví proti některému z Kličkovců (čemuž se zatím úspěšně vyhýbá), tak z něho bude sekaná:-P A byla by to opravdu hezká řežničina, spousta lidí by to ráda vidělaR^

Jinak Čagajev má prý opravdu žloutenku, takže asi bude boxovat jiný soupeř, mohl by jím být Brewster.

0 0
možnosti
MK

hellblazer

29. 5. 2009 15:16
helsinki

tak v helsinkách by to rozhodčí mohli vidět jinak než v německu... třeba po nějaký době v titulovym souboji v těžký váze vyhraje ten lepší. třeba mě valujev překvapí a bude i boxovat - ale obávám se, že do přestřelky se nepustí. moc by se mi líbilo, kdyby kdokoliv vyhrál před limitem...

0 0
možnosti
MK

RJJ

29. 5. 2009 15:47
Re: helsinki

Bude to jako obvykle s Valujevem nuda:-P A vůbec si myslím, že po tom co "předvedl" v minulých zápasech, tak to vlastně ani nikoho moc nezajímá, měl už prohrát X krátRv Každého bude zajímat zápas Kličko-Haye a ne tahleta parodie boxera:-)

0 0
možnosti