Diskuze

Vladimir Kličko knokautoval Leapaie a obhájil tituly v těžké váze

Ukrajinský boxer Vladimir Kličko obhájil své tituly mistra světa v těžké váze. Australana Alexe Leapaie knokautoval v německém Oberhausenu v pátém kole a připsal si 62. vítězství z 65. zápasů v profesionálním ringu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

F77i52l83i40p 20J95a59r52a73b

28. 4. 2014 22:57

Není proč se rozčilovat, tak to v těžký váze prostě chodí. Rocky taky poté, co porazil Apolla, boxoval jen s průměrnejma chlapama a obhájil to tak 10x, než se objevil Clubber Lang. Trenér ho před nějakou ostřejší konfrontací schválně chránil !

0 0
možnosti
MJ

Zlatá doba těžké váhy byla v období Aliho,Fraziera, Foremana a dalších. Dobrý šampion byl Larry Holmes a posledním velkým šampionem byl Lennox.

0 0
možnosti
MJ

Pokud nebude příštím soupeřem Deontay Wilder, bude to další šaškárna pana Bönteho

0 0
možnosti
JS

Trapné představení, jak na tenhle box může vůbec někdo přijít?

Chlap o hlavu menší, který na Klička ani nedosáhne, je pomalejší, tohle že je zápas o titul?? Ne zápasy Kličků jsou jen o tom, jak obrat diváka o peníze a o iluze,, Rv

2 0
možnosti
JV

A ted rychle do Slavjanska

0 0
možnosti
AM

;-OTrapná šaškárna. Starší Kličko si alespoň statečně zaboxoval s Lewisem,asi posledním ještě boxující těžkou váhou. Jinak je to přehlídka žabařů, vyjma Haye, který ale neměl parametry těžké váhy. Vladimír se bojí rány, když dostal nakládačku od Sanderse, tak musel odvetu domluvit pro staršího bratříčka, jak byl podělaný. Za těch 10 let mu samozřejmě narostlo sebevědomí, když jsou mu pečlivým výběrem předkládáni borci vyhovující jeho stylu nebo 3. kategorie. Rád boxuje s borci malými, neútočícími. Borcům stejně vysokým či vyšším se vyhýbá jak čert kříži (Valujev, Helenius, Fury), ranaře taky ne (Chisora) - toto je nejtrapnější mistr světa.

Ali také boxoval se slabšími boxery a boxoval se všemi velikány té doby.

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

A86n36n23a 86Č26e82r77n94á

27. 4. 2014 12:46

To je těžký. Dnes je to samej navoněnej a vyholenej metrosexuál nebo mamánek, dnes se pořádnej chlap těžko hledá, natož boxer... A toho svýho vám do ringu nepůjčím ;-)

Radši se díváme na sumo - trojrozměrný šachy. R^

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
TF

T68o32m44á43š 21F18o73ř57t

27. 4. 2014 11:54

tak hrace rugby uz mame, ted jeste nekoho z NFL

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
TV

Ještě pár takovejch "duelů" a wrestling má novou konkurenci ;-D Pěkný divadýlko... Kličko si v pohodě zatrénoval s dalším z řady oproti jemu trpaslíků, trošku se zapotil a může se připravovat na dalšího "vyzyvatele"...

5 0
možnosti

Uz mu tam proboha dejte nejakeho boxera! Jestli to boxerskym asociacim nevadi, tak tim totalne znicili box. Souboje legend jako Ali, Frazier, Liston, Foreman, Holyfield, Tyson, Lewis...kde je jim konec...At uz Klickovi proboha postavi nekoho kdo umi boxovat a ne takove trosky! Tenle ridic kamionu by zapas s Frazierem v nejlepsich letech snad neprezil!

7 1
možnosti
OK

A je v současné době vůbec nějaký boxer, který mu může konkurovat?

3 2
možnosti
PB

To je neskutečné jak Kličko zničil souboje o titul, samé kasamače. Bývalý feťák, jedna plácačka za druhou, příště může boxovat s nějakou babičkou aby to bylo jasné úplně všem. DĚS RvRvRv

2 0
možnosti