Diskuze

Verner si oslavu bronzu užil. Teď ho čeká exhibice v komunistické Koreji

Oslavy evropského bronzu? Tomáš Verner si je náležitě užil. Český krasobruslař se sice po sobotním závodě dlouho zdržel na dopingové kontrole, na závěrečné párty v centru Bernu ale vydržel až do brzkého rána. "Bylo to dlouhé a užil jsem si to maximálně," usmíval se bronzový reprezentant.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

Ecs

1. 2. 2011 18:16
....

Mne by zajimalo, zda ty odpovedi psal p.Verner sam, nebo to za nej datlil nekdo z redakce.....ty chyby tam, te az neskutece...:-/

0 0
možnosti
PB

Bond.James Bond

1. 2. 2011 17:33
...neznalost neomlouvá...

Milý Tomáši, ve svém věku a se svými zkušenostmi už byste mohl vědět, jak to v KLDR chodí. Přece si nemůžete myslet, že se na vaši exhibici dostane někdo jiný než zasloužilý a oddaný člen strany za odměnu? Tomu přece nemůžete ulehčit jeho těžký úděl. Vše co uvidíte a každý s kým budete mluvit, je někdo výše jmenovaný nebo tajný policista - jak jen můžete vypustit takové nesmysly z úst na svoji obhajobu?!

0 0
možnosti
T

tripik

1. 2. 2011 16:33
publikum?

to by me zajimalo pro jake publikum? pry udelat radost obycejnym lidem.....obycejny lid tam vubec nebude....bude to maximalne tak plne lampasaku, funkcionaru a jejich rodin....ten je hloupej.....

0 0
možnosti
VN

Boulala

1. 2. 2011 15:21
Odporná cenzura idnes.................

Cenzura idnes.cz. Vážení jste novináři nebo jen bulvár? Idnes proč jste smazali můj dotaz a dotaz jiného kolegy, kde se ho slušným způsobem ptáme zda mu přijde normální vystupovat v KLDR a klanět se diktátorským vůdcům. Smažete i tento příspěvek? Odmítl odpovědět, ať to lidé tedy vidí a ne že si smažete nepříjemné otázky...... Je odporné se coby novinář uchylovat k názorové cenzuře. Pokud ten dotaz pana Vernera uráží, ať napíše v čem.....?

0 0
možnosti
VN

Boulala

1. 2. 2011 15:42
Re: Odporná cenzura idnes.................

Po této cenzuře idnes.cz se budu všemožně snažit, aby se o vašich kvalitách nezávislého média dozvěděl co možná největší díl veřejnosti. Končím s návštěvou Vašich stránek. Nikdy víc se nezapojím do vašeho oblbování lidí.

0 0
možnosti
M

Mira4

1. 2. 2011 15:21
Docela by mne zajímalo, jaký cenzor vybíral ty otázky,

na které "Mistr" odpovídal. Jak znám názory lidí kolem sebe na toho vejtahu, tak nevěřím, že by tam padala samá sladká chvála!

0 0
možnosti
M

Mira4

1. 2. 2011 15:14
Styď se, ty pseudohvězdičko!

Jeden chabý úspěch a zase dlouhé roky velkohubé žvásty, fuj!

0 0
možnosti
TM

terez.ka

1. 2. 2011 14:36
hmm

tak tos me zklamal, Tomasi...RvRvRv

0 0
možnosti
SK

síma25

1. 2. 2011 14:21
šok

Vernerovi jsem fandila odjakživa, celý ME jsem mu držela palce, ale tohle je trochu facka. Někdy v průběhu ME zmínil, že pojede s tou svou kočkou do Korey, ale ani ve snu mě nenapadlo, že do severní. Nechápu, jak docela inteligentní kluk může něco takového udělat. Jak to, že mu nevadí, že jede bruslit nejspíš na pozvání někoho vysoko postaveného v zemi, kde lidi umírají hlady, v koncentračních táborech, nebo při zoufalých pokusech utéct...?

0 0
možnosti
RB

Bígl

1. 2. 2011 14:19
Jsem zděšena!

Pane Vernere, je to jen o penězích? Ta Korea? Já to chápu, zaplatit nájem musíme každý, ale stojí to za to? A co na to mentor Landa?

0 0
možnosti
VN

Boulala

1. 2. 2011 14:44
Re: Jsem zděšena!

Mentor Landa je znám svou sympatií k režimům aplikujících hromadné způsoby vyhlazování lidí a utiskování.

0 0
možnosti
JK

Brkleš

1. 2. 2011 11:02
Vystřízlivění

Přál jsem mu návrat a úspěch. Ta KLDR je ale 100x horší, než uspořádání olympiády v Číně.

Jestli žije v normálním světě s otevřenýma očima, tak se mu divím. Ono ale ve sportu často platí, že talent na jedné straně je vyvážený ........

0 0
možnosti
VN

Boulala

1. 2. 2011 11:16
Re: Vystřízlivění

Už jsem mu poslal dotaz, zda mu to přijde normální. Čekám odpověď, že tím chce jen umožnit publiku KLDR podívanou na krasobruslení, aby jim alespoň nějakým způsobem usnadnil jejich těžké chvíle....;-D Jestli odpoví takhle, tak to už bude vážně síla.....No a třeba neodpoví vůbec.....:-)

0 0
možnosti