Diskuze

Vedení basketbalu a hokeje se brání nařčení z ovlivňování zápasů

Český svaz ledního hokeje i Česká basketbalová federace se ostře ohradily proti tomu, že by byl v jejich sportech problém s ovlivňováním zápasů. Místopředseda ČBF Jiří Zídek a předseda ČSLH Tomáš Král tak reagovali na výrok bezpečnostního manažera Fotbalové asociace ČR Martina Syneckého.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Cutalisti by si meli zamest pred vlastnim prahem, ale zrovna ELH pred koncem zakladni casti ... to byva obcas pekny kabaret. Hraci na to meji i pekne vymluvy jako treba podceneni soupere, setreni sil na PO atd. Tak schvalne, kolik zajimavych vysledku v poslednich par kolech zaznamename letos?

0 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že v hokeji a basketbale se na rozdíl od fotbalu nebudou ovlivňovat výsledky, ale spíš třeba rozhodčí sází na první vyloučení (hokej), či počet bodů (basket)... I v NBA před pár lety odhalili rozhodčího, co takhle sázel na podpůrné sázky.

0 0
možnosti
TP

Tak Král mu to řekl krásně.

0 0
možnosti
MH

No zrovna u hokeje nevím, zvláště ke konci základních částí se objevují zajímavé výsledky, ale Synecký je fakt hovězí bez gulek, když si dovolí říct něco takového, aniž by měl v ruce víc, než "jedna paní povídala". A je fakt s podivem, že je po takových vyhlášeních ještě na svém postu. Ale může se někdo divit v té naší stoce zvané FAČR?

0 1
možnosti
JM

Klasický problém vnímání demokracie v České republice: kdokoliv si může v podstatě beztrestně říci nebo napsat cokoliv o komkoliv. A to je chyba, autor si musí nést důsledky svých slov. Když si Synecký otevřel tlamu vůči českému hokeji a českému basketu, ať dodá důkazy. Jinak by se měl omluvit a složit mastnou pokutu, aby ho přešla chuť na podobné plácání! ;-€

0 1
možnosti