Diskuze

V moderním pětiboji se schyluje k další revoluci. Bude se střílet laserem?

Zvoní klasickým nábojům ve střelecké části moderního pětiboje hrana? Dost možná. Sotva totiž závodníci vstřebají revoluční změnu v soutěži v podobě spojení střelby s během, není vyloučeno, že zanedlouho je bude čekat další. Ještě revolučnější. Současné diabolky by v pistolích totiž mohly nahradit už od příštího roku laserové střely.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

randomofamber

2. 7. 2009 11:59
efekty FX

Jak tak čtu, tak by sportovcům chyběl ten zvuk výstřelu. Nic jednoduššího než k tomu přidělat repráček a prásk! Bohužel nevím, jak jsou na tom stávající "zbraně" s dalšími vlastnostmi jako např. zda existuje nějaký zpětný ráz nebo co se týká nabíjení, mají stávající pistole nějaký typ zásobníku či se musí nabíjet každá rána zvlášť? Vše by se dle mého názoru dalo simulovat. Např. simulace jednotlivého nabíjení. Prostě nabíjená diabolka by po nabití případně výstřelu spadla nedeformována do "výstřelového"  zásobníku a tedy by se dala použít mnohonásobně.

0 0
možnosti
MJ

American Eagle

2. 7. 2009 10:00
Pár nápadů

Při zhoršených podmínkách se teprve ukáže kdo umí střílet. Střelba laserem nebo i vzduchovou pistolí je dobrá tak pro děti, měli nechat klasické malorážkové pistole. Změnou zbraní ten sport stejně moc nezatraktivní, dnes je in akční střelba a ne mířenka vzduchovkou na 10m. btw pro zatraktivnění a uštření času bych zavedl šerm na koních a kordy nahradil světelnými meči ze SW:-)

0 0
možnosti
NS

Fikos

2. 7. 2009 7:16
Moderní pětiboj

no ne že bych ho nějak intenzivně sledoval,ale co tohle bude za střelbu? :-/

0 0
možnosti
WD

wildge

2. 7. 2009 7:09
Navrhuji

Serm na koni pod vodou!

0 0
možnosti