Diskuze

Tým Floridy vyhrál baseballovou MLB

Baseballisté Floridy se stali vítězi zámořské série MLB. V šestém zápase Světové série vyhráli na hřišti týmu New York Yankees 2:0 a celkově tak uspěli 4:2 na utkání. Florida se stala šampionem podruhé a dokázala pokořit nejúspěší tým historie soutěže.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

xprochi

26. 10. 2003 20:58
baseball
Koukam ze i mezi cechy se najdou fandove baseballu. Vcera sem na ten zapas chvili koukal, ale prepnul sem na hokej. Musim rict, ze baseball je pro me mnohem zajimavejsi nez ten jejich hroznej fotbal...
0 0
možnosti

philadelphian

26. 10. 2003 13:27
OPRAVA!
Tato veta je nespravne: "New York se tak stal prvním týmem od roku 1981, který musel strpět oslavy hostů z výhry ve Světové sérii na svém hřišti." 
Spravne by mela znit: "New York poprve, od roku 1981,  musel strpět oslavy hostů z výhry ve Světové sérii na svém hřišti." 
Napriklad Aneheim Angels vyhrali na hristi San Franciso Giants minuly rok!!
0 0
možnosti

Kinko

26. 10. 2003 17:58
Re: OPRAVA!!
Můj manžel, který je velký fanda Giants, mě upozornil, že Angels loni vyhráli na svém vlastním hřišti v Anaheimu, nikoli v San Francisku. Byl to 7. zápas Světové série v neděli 27. října, a protože v minulém roce měl opět domácí výhodu tým z AL, 7. zápas se hrál v Anaheimu. Ale jinak souhlasím s tím, že ta věta není jasně formulovaná.
0 0
možnosti