Špičkoví profiboxeři se sejdou v Praze

Praha - Agentura Médea Promotion, pořadatel profesionálních boxů, pořádá v pátek od 18 hod v Top hotelu Praha další z Galavečerů profesionálního boxu Round 13. Během večera se představí špičkoví boxeři z České republiky, Slovenska, Běloruska, Ruska, Gruzie a Ukrajiny. K vidění bude rovněž exhibice ženského boxu.

Profesionální box opět zamíří do Prahy. V pátek 23. 11. od 18 hod se v Top hotelu Praha svým fanouškům předvedou nejlepší boxeři nejen těžké váhy Ondřej Pála, Roman Kracík, Jaromír Soukup a další.

Na programu je celkem osm zápasů včetně exhibice ženského amatérského boxu, ve které uvidíte mistryni České republiky 2006 a 2007 Arletu Krausovou. Během doprovodného programu vystoupí Roman Volák - osmnáctinásobný světový šampión a absolutní mistr světa ve free-style karate.

Vstupenky v ceně 200 Kč jsou k dostání v předprodeji sítě Ticketpro nebo recepci Médea fitness, Praha 4, Mikuleckého 1311/8, v případě, že nebude vyprodáno, tak i přímo na místě v Top hotelu Praha v den konání akce.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž