Petra Kvitová na setkání s fulneckými občany. (13. prosince 2011)

Petra Kvitová na setkání s fulneckými občany. (13. prosince 2011) | foto: Adolf Horsinka, MAFRA

Soutěžili jste o exkluzivní kalendář Kvitové a knihy Fotbaloví géniové

  • 4
Přes osm set čtenářů se zapojilo do tradiční štědrodenní soutěže na iDNES.cz. Ve hře byly exkluzivní kalendář tenistky Petry Kvitové a deset knih Fotbaloví géniové.

Kdo odpověděl správně na patnáct otázek týkajících se sportu, postoupil do slosování. V něm měl nejvíc štěstí čtenář s nickem malymi, jenž od redakce dostane kalendář i knihu. Na stejnou publikaci se může těšit i následujících devět soutěžících: davidpe, .tom., BalusAdacz, stjurak, zvejklaspa, Kazdin13, nickblack17. Redakce osloví oceněné emailem příští týden.

O co se soutěžilo?

Momentálně druhá tenistka světa, vítězka Wimbledonu a Turnaje mistryň, vydává svůj první kalendář a bude mít mimořádnou hodnotu - vyjde totiž pouze v nákladu 100 kusů a každý kus bude podepsán úspěšnou tenistkou.

Do prodeje se kalendář nedostane - limitovanou edicí chce Petra Kvitová obdarovat své manažery, nejbližší spolupracovníky a partnery, kteří ji dlouhodobě podporují. Jeden z nich mohou fanoušci jednadvacetileté tenistky získat v soutěži na jejích oficiálních facebookových stránkách a druhý bude právě na iDNES.cz.

Milan Macho: Fotbaloví géniové

Kniha Fotbaloví géniové zase hledá odpověď na otázku, kdo je nejlepším fotbalistou světové historie: Messi, Cristiano Ronaldo, Zidane, Maradona, Pelé nebo Di Stéfano?

Objemnou knihu s více než 500 fotografií napsal bývalý redaktor MF DNES a stálý spolupracovník redakce, přední fotbalový publicista Milan Macho jako třetí část volné trilogie (už předtím vyšly jeho publikace Zlatá kniha fotbalu a Nejlepší brankáři světa).


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž