Diskuze

Šéf ruského šermu se opřel do Poláků kvůli požadavku pro ruské sportovce

Prezident ruského šermířského svazu Ilgar Mamedov označil polské pořadatele Světového poháru v Poznani za idioty. V rozhovoru pro agenturu Ria Novosti takto reagoval na jejich požadavek, aby ruští a běloruští šermíři, kteří zde chtějí v neutrálních barvách startovat, podepsali písemné prohlášení proti válce na Ukrajině. Soutěž se v Poznani uskuteční od 21. do 23. dubna.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

No, nechci se plést, ale není povinností pořadatelů pozvat kohokoliv nebo ano? Na atletické mítinky taky jezdí jen pozvaní atleti apod.

0 0
možnosti
MZ

Prezident ruského šermířského svazu Ilgar Mamedov označil polské pořadatele Světového poháru v Poznani za idioty.

Tak okamžitě vyloučit za urážku.

A je po problému.

6 0
možnosti
PK

A takto by měli reagoval všechny pořadatelské země sportu. Já bych ake RuSSy vyřadil. Nebo by měli ostatní sportovci svazům oznámit, že s RuSSkou svoločí startovat nebudou. A pokud by tam byl jen jedno národnostní nebo s Čínou dvou národnostní tým, tak sponzoři by taky řekli své slovo.

1 0
možnosti
MV

ono to jednoduche nikdy nebude . Co kdyby nejaky cesky redaktor zkusil v dnesni dobe napsat clanek se sportovci ,kteri se pripravovali v dobe totality na olympiadu v US a nakonec nemohli odjet - z duvodu politickych . Je to stejny primer,jako kdyz ted rusky sportovec ,kdyz nepodpori Rusko,nemuze reprezentovat -i kdyz se tim zivi a dre jak muze. A zaroven kdyz podpori aby se ven dostal,tak ho tam nechteji vzit ,protoze podporil. A ted se skuste vzit do role,toho sportovce- co ma udelat ? Blbi ,ze jo ?

0 11
možnosti
JS

J29a79n 41S31l44a69v92í27k

3. 4. 2023 12:39

Souhlasím s vámi je hrozný co Putin spáchal... Bohužel žijeme ve světě národních státu a na reprezentanty současného Russka není nikdo moc zvědavý...

4 0
možnosti
TB

Tu vidím u diskutéra, na kterého reaguji

5 0
možnosti
RV

A že zrovna nějaký ruský tydýt bude rozhlašovat, že sport není o politice....teď bude dělat blbýho, že jejich média nejsou plná hokejistů z KHL, kteří veřejně podporují válku?

11 0
možnosti
PM

Tak to nepodepíšou a zůstanou sedět doma na zadku, no bože, stejně na ně není nikde nikdo zvědavý.

1 0
možnosti
MP

Správně Poláci. Ostatní se od nich mohou poučit![UA]

22 0
možnosti

Pokud ruský a běloruský sportovec nepodepíše prohlášení proti agresi, tak prostě je pro ruskou agresi. Neexistuje nic jako "Jsem jen malinko pro nebo jsem stejně proti jako pro"

Tak jednoduché to je. R^

16 0
možnosti