Diskuze

Sáblíková zahájila Světový pohár druhým místem. A útočila na Wüstovou

Obávala se, že po náročné cyklistické sezoně se v zahajovacím závodě Světového poháru nemusí vejít ani na stupně vítězů. Ale už na nich opět stojí. Martina Sáblíková vybojovala v zahajovacím závodě Světového poháru rychlobruslařek na trati 3000 metrů cenné 2. místo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Letos už by měla začít Wustovou porážet i na trojce. Má na to...

2 0
možnosti
MN

Bude, je to teprve začátek sezony.  Ať se Martině daří!R^

1 0
možnosti
JS

J78a51n 77S22t37o30d63o25l46a

14. 11. 2014 11:01

Rusové a Rusky se nějak vzmáhají. Vždy měli bruslaře kolem špičky, ale teď se jich objevilo hodně. Zato Němci jdou dolů neuvěřielně. Ještě nedávno Steph Beckert proháněla Martinu, teď má sotva na průměr v béčku. Martina dobrý, možná by to chtělo rozjíždět krapet rychleji. Karolína se zatím nedoučila bruslení. Po Holandsku bych čekal, že na tohle se zaměřili. Uběhnout tu pětistovku nejde. Je to první závod, třeba se dá.

Zatím není rozpis na hromadný start, ale Karolína by tam měla jet, potřebuje jezdit co nejvíc.

0 0
možnosti
TK

Rusáci zajeli dobře, u Němců brzo hodnotit, Ihle, Patrick Beckert jeli dobře. S. Beckert jde dolů dlouho a nikdo neví, čím to je. Karolína dneska nic moc závěr, ale odstup na 4. místo minimální. Martina jela velmi dobře, i to rozjela hodně rychle, extrémně těsný závod, kdyby se stihla v posledním kole nacpat před Wüst, tak by ji na rovince dojížděla a buď by vyhrála nebo prohrála s odstupem do 30 setin. Hromaďák prý pojede Martina a protože máme 1 kvótu, tak jedině sama. [>-]

2 0
možnosti