Diskuze

Hniličkova rezignace měla přijít dřív, shodují se Janda a Hamza. Jiní mu děkují

Lednový mejdan v teplickém hotelu mu ještě vaz v čele Národní sportovní agentury nezlomil. Audit ministerstva financí, který ukázal řadu nesrovnalostí, už ale ano. Milan Hnilička v pondělí ráno rezignoval na svůj post předsedy NSA, podle svých slov kvůli velkému pracovnímu vytížení. Rozhodnutí s povděkem kvituje i poslanec ODS a šéf Úseku skoků Svazu lyžařů ČR Jakub Janda.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak ať si to jde zkusit šéf úskokú, kritizovat dnes umí každej..

0 0
možnosti

Hniličko. Koukám že od té doby co jsi v politice, nemáš už vůbec nic ze starého Hnildy. Ty už nemáš ani na to říct, lidem do očí pravdu. Stal se z tebe obyčejný chudáček bez charakteru. A rezignace? Ta měla přijít po Teplicích. Teď už jsi jen za Babišova dobře placeného kašpárka.

0 0
možnosti
Foto

Zato pan HAMZA má zkušenosti na rozdávání ! Na své funkci u Biatlonu lpí jako "škvarek na košili "! Výsledky Hamzo žádné !!

1 0
možnosti
Foto

Hnilda se uměl zasadit o profi sport, aby se rozjel i v covidu. Tedy mafiáni fotbalu a hokeje namotivovali Hnildu ke sjednání schůzky s ušatým torpédem, ten přenastavil Psa a byznys profisportu, kterej to nejmíň potřebuje. se mohl motat dál. Za to Hnildu ti Rychlošípáci Malík, Král a Jansta podrželi, když šel jednat v covidu s Gumou, kdo půjde na led. Pak musel Hnilda solit i pro amatéry, na které kašlal celej rok, no a krupice došla a účty ňák neladí.

Trafika ve Finsku je volná. Suomi! A do čela agentury povolat dvojku Čechmánka [>-]!

2 1
možnosti

Zrovna Janda by měl mlčet. Nebýt jedné vydařené sezóny, tak to byl jen průměrný skokan na lyžích, který jinak pro sport nic nedělal...a hnal to do politiky, aby nemusel něco dělat. Hnilička s Babišem a spol alespoň začali něco dělat i pro malé vesnické kluby, které stačila vláda ODS a spol zlikvidovat od revoluce naprosto dokonale.

2 6
možnosti

Zkus si prosím vyjet, kam a kolik odešlo z NSA peněz. Ty malej vesnickej klube. :-)

1 0
možnosti

Říká vodbarvenej beďárník, kterýmu se povedla půlka jedný sezony.

5 6
možnosti

Je těžké hodnotit, co udělal nebo neudělal špatně. Protože zadání, se kterým ta agentura vznikla a on byl jmenován, ví jenom on a několik málo jednotlivců. Každopádně lze předpokládat, že cílem určitě nebylo pozvednutí sportu a větší transparentnost.

0 0
možnosti

J49a43n 57P33l88š71e86k

17. 5. 2021 13:49

Kvalifikací poslance ODS pana Jandy je skok z můstku. To mluví za vše. I jeho letité výmluvy, proč to nejde.

7 14
možnosti

A v čem se to tak moc liší od kariéry hokejový brankář?

6 0
možnosti
Foto

Vždycky chtěl být rolbařem...

1 0
možnosti

Janda ať drží kušnu skokani pod jeho vedením mohou skákat tak akorát do řeči a co nakradla jeho ODS a kmotři které stvořila.

7 23
možnosti

Takze ODS tady kdysi kradla, proto ted nechame krast ANO....takhle nejak jste to myslel?

15 3
možnosti