Diskuze

Nenechat děti sportovat byl zločin. Musíme to společně odčinit, burcuje Pirk

Nezvedá hlas, neláteří, jen skládá věcné argumenty, co by se mělo udělat, aby zlenivělá generace dětí nezakrněla ještě víc. „Nenechat děti sportovat, to byl zločin,“ říká Jan Pirk. Slavný kardiochirurg, univerzální sportovec, oddaný slávista, násobný dědeček, férový chlap a posledního půldruhého roku také nepřítel všech, kteří by se před covidem nejraději zamkli doma.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vynikající rozhovor, díky za něj. A knížku si koupím

0 0
možnosti

Normální rodiče ven děti pustily..Takže o pohyb nepřišli.

0 0
možnosti

Pardon, ale dětem někdo zakázal sportovat? U nás normálně dál chodili kluci na hřiště hrát fotbálek, holky jezdily na bruslích atd. Problém spíš vidím v tom, že dnes si pod pojmem sport spousta dětí představí jen ten povinný, draze placený koníček, kam je maminka doveze a pak zase odveze autem.

Vytvářet dojem, že se děti v době covidu nemohli hýbat, pokud chtěli, není fér.

3 2
možnosti

u nás hrající si děti rozháněla MP...

2 0
možnosti

Promořovat je zločin! Doktor Mengele se už těší na setkání s Vámi pane Pirku a chystá velkou oslavu.

3 4
možnosti

Kdyby blbost nadnášela, tak nelítáte jak holubička, ale taháte náklady na nízkou oběžnou dráhu lépe než raketové nosiče.

4 3
možnosti

Diskuse bude výživná. Se svědky covidovými to flákne o zem, protože jím vzteky popraskají cévky tam, kde by měl být mozek. Škoda, že tohle je prémium. Asi pan nemajitel nařídil.

5 15
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 2
možnosti

Dobrý rozhovor, s postoji pana Pirka se ztotožňuji. V jednom dotazu padlo, že manželka redaktora považuje za symbol covidové doby dítě s výraznou nadváhou. Což myslím je blbost, před covidem bylo tlouštíků mezi dětmi více než dost.

6 6
možnosti

Pirk je jen sprostý promořovač s motýlkem. Prospěchář, kterému jde jen o jeho vlastní zisk, nejde mu vůbec o zdraví lidí, ale jen o to, aby udělal čím více oparací a opatření vadí jeho bussinesu. Smutné je, že jsem kdysi věřil, že to je slušný člověk. Ostatně dokázal svoje prospěchářství i během komunismu, kdy neváhal kvůli kariéře vstoupit do KSČ.

7 13
možnosti

Názorně předvádíte, jak se ukázat býti naprostou lamou, která ví o medicíně kulové a pokouší se to maskovat urážkami. A pokud jde o to KSČ, tak já chápu, že montýrkám se to špatně vysvětluje, ale některé věci si režim tehdy takto držel na vodítku. Prostě buď do strany anebo jste se dál nedostal. A zpětně zhodnoceno, byla by to u řady odborníků velká chyba. Ano, byly výjimky. Když byl v republice jeden na slovo vzatý machr na vyladění rotoru parní turbíny, aby při najíždění či provozu nekmitala, tak bylo i soudruhům jasné, že k té mašině prostě musí i když není ve straně a na komunisty nadává stova vstane z postele. To oni zase dokázali uhnout, když šlo o zásadní věci. Možná s nima bylo aj lepší pořízení než s mnoha soudobými politiky a manažery.

2 8
možnosti

Zlatá slova, tesat do kamene R^ Moc děkuji za tento skvělý rozhovor V

20 10
možnosti

Zlatá slova promořovače, který neváhá kvůli svému bussinesu sprostě lhát!

4 9
možnosti

Je to těžké odejít včas...a Pirkovi se to nepovedlo. Teď už za něj mluví ego, ne racio.

11 11
možnosti

Naopak. Má pravdu.

6 7
možnosti

Očkování prostě nefunguje.

V Británii zemřelo od února (na deltu):

1762 očkovaných = 71 %

722 neočkovaných = 29 %

Britské ministerstvo zdravotnictví vyfiltrovalo ty pacienty, kteří do nemocnice před smrtí přišli např. s rakovinou v pokročilém stádiu a povinné testování ukázalo i Covid. Protože Covid v takovém případě nebyl příčinou úmrtí.

Po vyfiltrování takových případů je vidět, že očkování nemá na počet mrtvých žádný vliv.

Strana 20 - poslední tři buňky v tabulce. Očkovaní 149+1613 / Neočkovaní 722: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1018547/Technical_Briefing_23_21_09_16.pdf

0 12
možnosti
Foto

Kdyby byla proočkovanost 100 %, tak by byli všichni zemřelí očkovaní. ;-)

Tolik k Vaší "hluboké analýze".

7 0
možnosti