Kert Park nezvládl derby s Kovem, přestože měl jasnou střeleckou převahu, podlehl 2:3

Kert Park nezvládl derby s Kovem, přestože měl jasnou střeleckou převahu, podlehl 2:3

Český pohár nabídl řadu překvapení, vypadly Pardubice, Karviná či Kert

  • 0
Třetí kolo Českého poháru svedlo dohromady hokejbalové týmy, které bojovaly o postup v předchozím průběhu soutěže a nasazené celky z extraligy a 1. ligy. A hned se zrodilo několik překvapení. Stopka byla vystavena extraligovým Pardubicím, Karviné a Kertu. Do dalšího kola se nepodívá ani vítěz loňského ročníku české části 1. ligy Heřmanův Městec či současný lídr východní skupiny druhé nejvyšší soutěže Jihlava.

Řada výsledků, které třetí kolo Českého poháru nabídlo, byla přesně podle očekávání. Hladce za postupem došly favorizované týmy Kladna, Mostu, Hradce Králové či Dobřan. Postup si nenechaly ujít ani některé další extraligové týmy, i když například Plzeň prošla dále až po samostatných stříleních. Do čtvrtého kola se však nepodívají všichni, od kterých by se to očekávalo.

Kert Park Praha nezvládl derby s Kovem, přestože měl jasnou střeleckou převahu, podlehl 2:3. Extraligový nováček z Pardubic nestačil na Jindřichův Hradec, když nezvládl samostatná střílení. V prodloužení vypadla Karviná, již přemohl tým Malenovic. Další vzpoury outsiderů byly k vidění v Pardubicích a Hronově. Tyto týmy totiž vyřadily Heřmanův Městec a Jihlavu, která je v současné chvíli lídrem východní skupiny 1. ligy.

Čtvrté kolo, jehož utkání jsou na programu po skončení podzimní části extraligové sezóny, již nabídne mnohem více podle papírových předpokladů vyrovnaných soubojů i některé střety hokejbalových trpaslíků s tradičně úspěšnými týmy. O jednotlivých dvojicích rozhodne los.

Výsledky 3. kola Českého poháru
Ústí nad Labem – Plzeň 2:3ss
K. Vary - Kladno 0:6
Kladno - Most 0:6
Třemošná - Dobřany 0:7
Most "B" - Ústí n/Labem 1:3
Jindřichův Hradec - Pardubice 4:3ss
Benátky n. Jizerou - Hradec Králové 1:8
Praga - Ďáblové Praha 3:5
Hradec Králové "B" - Letohrad 3:5
Hronov - Jihlava 6:1
Malenovice - Karviná 3:2pp
Olomouc - Opava 5:7

Utkání TJ Lokomotiva Česká Třebová - HBC Třinec je na programu v neděli 21. listopadu


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž