Diskuze

Po boxerské remíze se bučelo, šampion Golovkin udržel neporazitelnost

Gennadij Golovkin zůstává světovým šampionem ve střední váze a v profesionálním ringu stále nenašel přemožitele. Pětatřicetiletý kazašský boxer uhájil své mistrovské pásy organizací WBA, WBC, IBF a IBO, když jeho souboj s Mexičanem Saúlem „Canelem“ Álvarezem skončil v Las Vegas remízou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jeste jsem to nevidel, ale co jsem tak vycetl v zahranicnich mediich a diskuzich, tak Golovkin dost jasne vyhral a zarizla ho rozhodci Adelaide Byrd. Je to jedna z dlouhodobe nejhorsich rozhodcich a v sobotu to pry presahlo vsechny meze. Vypada to jako by byla nominovana jen diky politicke korektnosti.

0 0
možnosti

Plichta v boxu ve mě vyvolává pocit, jakoby ten zápas vlastně neměl žádný konec. Možná by neškodila od bafuňářů trocha progrese a zavést prodloužení případně samostatné rány :-)

2 0
možnosti

Jde o byznys, nejočekávanější zápas roku, dobrý box, který očekávání naplnil, poptávka po odvetě vysoká... GGG bude muset v odvetě Canela sundat, ten je výrazně mladší, takže má daleko větší marketingový potenciál do budoucna, navíc zápas víceméně kontroluje GB Promotions, a Nevada State Athl. Comission je profláklá "mafiánská" organizace.

1 0
možnosti