Sponzor Huleše vyměnit nechtěl

  • 9
Assen - Ihned po skončení sobotního závodu mistrovství světa silničních motocyklů v nizozemském Assenu vyvrátil hlavní sponzor Jaroslava Huleše kolující zprávy o tom, že s ním chce ukončit spolupráci. "Smlouva s Hulešem platí dál. Na naší spolupráci až do konce mistrovství světa stopětadvacítek se nic nemění," uvedli zástupci společnosti CWF. Sice připustili, že se současnými výsledky českého závodníka nejsou spokojeni, ale o jiném jezdci údajně nikdy neuvažovali.Dále čtěte: Huleš nebodoval, ale zůstal v týmu

Pro Huleše, který stále čeká na úvodní bod z letošního mistrovství světa, znamenala tato zpráva uklidnění před dalšími závody šampionátu. "Vím, že výsledky jsou zatím špatné, ale
udělám vše, abychom se ve druhé polovině šampionátu zlepšili," slíbil Huleš.

"V motocyklovém sportu bývá výsledek souhrou až příliš mnoha faktorů. Letos máme opravdu smůlu," řekl jezdcův manažer Andy Leuthe.

V Assenu skončil Huleš sedmnáctý, dvě místa za bodovanou patnáctkou. Dosáhl tak svého nejlepšího letošního výsledku, i když se po nevydařeném úvodu pohyboval až na 27. pozici. V druhé polovině závodu se sice dokázal propracovat o deset pozic vpřed, ale bodované umístění bylo už příliš vzdálené.

"Celý závod jsem měl problémy s akcelerací, ale o výsledku rozhodla už kvalifikace. Škoda, že platily časy ze čtvrtka, kdy se první trénink jel na suchu. My jsme ten den měli problémy s motocyklem a pak už se to vzhledem k deštivému počasí nedalo vylepšit," litoval Huleš. "I když jsem opět nebodoval, byl to letos můj první normální závod bez zbytečných stresů," dodal český jezdec.

 

,

Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž