Diskuze

Tragédie při závodech: jezdec gestikuloval na trati a smetla ho bugina

Vystoupil ze svého stojícího stroje, rozčileně gestikuloval, ukazoval na soupeře Tonyho Stewarta... Když vtom dvacetiletého jezdce Kevina Warda smrtelně zranila projíždějící bugina. Závody na hliněném oválu v New Yorku tak skončily tragicky. Warda přitom srazil právě Stewart, s nímž měl o kolo dříve kolizi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Kdyby to byl kdokoliv jiný než Tony Stewart ani na chvilku bych nepochyboval, že na tom nemá žádný podíl. Tonda je ale pěkný rapl a pár flastrů za úmyslné způsobení havárie od NASCAR už dostal. Bylo to pod žlutými vlajkami takže tak široký v té zatáčce asi být nemusel. Tipnul bych si, že ho chtěl postrašit ale nějak to nevyšlo :-/ ale to jsou jen bezcenné dohady.

0 0
možnosti
MH

No, to se na mě nezlobte, ale ten kluk byl pěknej hlupák... To, co tam předváděl je na palici!!! Dyť mu tam přímo vběhnul - kdo si myslí, že ho trefil schválně, tak je mimo...

1 0
možnosti
MF

Je mi líto dvacetiletého kluka ale v té chvíli to nemohl mít v hlavě v pořádku. Takové bouračky a strkanice se v těchto závodech vidí skoro v každé jízdě ale vyběhnout do trati a myslet si, že tím něco dokážu je naprostá hovadina. Chápu, že adrenalin v té chvíli ovládal jeho smysly ale tohle už byla velká kravina.

6 0
možnosti
IP

jasna sebeobrana. dyk po nem vystartoval

0 0
možnosti

video jsem viděl, na Darwina to podle mě neni, ale i tak solidní blb

2 0
možnosti
MH

https://www.youtube.com/watch?v=wwc8obMmv7o

tady je ukázaka toho jak se umí ovládat pan Stewart :)

1 0
možnosti

A co to má společného s tímto incidentem?

0 0
možnosti
AM

T. Stewart ma problem, u civilniho soudu ho advokati oberou, to je sichr

0 1
možnosti
Foto

Jak by rekl Eric Cartman: He was probably poor and stupid :D :D

5 1
možnosti