Diskuze

Drahé speciály WRC čeká ústup

Na odvykací kúru musí být v příštích letech připraveni fanoušci rallye. Nejsilnější vozy specifikace WRC mají od roku 2003 zákaz startů v regionálních soutěžích. Dotkne se to i národních rallye? Představme si, že o minulém víkendu na Rallye Bohemia by nejel Kresta se Škodou Octavií, Pech s Fordem Focus ani Triner se Seatem Cordoba. Že by nestartoval žádný z devíti vozů WRC ani další z nejsilnější skupiny A a že by se jezdci i diváci museli spokojit s méně upravenými, méně výkonnými, a tudíž i méně atraktivními auty.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

MARTAN.234

3. 7. 2002 13:39
TO BLBOST ZRUSIT WRC,
0 0
možnosti

MARTAN.234

3. 7. 2002 13:35
RALLYE BEZ WEERCECEK NENI RALLYE ,ALE HNUS...
TREBA VE FORMULICH SE TOCI JESTE VIC PENES NES V RALLYE NE???,TAK NEVIM PROC CHCOU OMEZIT VICE PENES TO FIA.ALE REKNU VAM BES WRC ,TO NEMA CENU OPRAVDU.NACO SE DIVAD N SKUPINU?TO ZERT NE.
0 0
možnosti

Frank Taylor

2. 7. 2002 19:36
Tolik peněz!? To by měli zrušit!!!
Ta drahá auta by měli okamžitě zrušit, jsou to vyhozené peníze, které odčerpávají sponzory pro potenciálně mnohem zajímavější závody. Vždyť vozy WRC jsou přeci jen 'trochu' upravená cestovní auta a stojí tolik jako dřívější prototypy skupiny C1! Pokud je to pravda, tak je raději prodejte a nakupte podstatně levnější a atraktivnější spidery SR2 (3-4 milióny). Ty by pak zaplnily startovní pole čtyřhodinových vytrvalostních závodů národního mistrovství a při podstatně nižších nákladech by nabídly nebývalou podívanou. Ještě by to pak chtělo alespoň polovinu publicity, které se těší tolik protěžovaní rallye....
0 0
možnosti

Tomík

3. 7. 2002 7:26
Re: Tolik peněz!? To by měli zrušit!!!
Blbost, kdo by se vydržel koukat čtyři hodiny na kroužící placky po rovným asfaltu!?
0 0
možnosti

Luboš

2. 7. 2002 7:08
Blábol - jako obvykle.
Již jsem si zvyknul na to, že pan Lorenc produkuje bláboly a tímto způsobem se obstojně živí.
Pravda je naprosto jiná - FIA na svém zasedání v minulém týdnu (středa) navrhuje, aby se vozy specifikace WRC nemohly zúčastňovat regionálních šampionátů (ME k=20, asijsko-pacifický pohár, atd.). V žádném případě by se toto omezení netýkalo národních šampionátů. Pláč nad tím, že by v mistrovství Německy, Polska, Česka, Slovenska,.... nejezdily WRCčka je zbytečný a pro národ matoucí.
Jen tak dále pane Čeňku Lorenci. Tu Vaši medvědí službu rallyesportu fanoušci jistě ocení.
Těším se na setkání na Barum rallye s fanoušky, ale s Vámi  neeeeee!!!
0 0
možnosti

Billy Corgan

2. 7. 2002 9:41
Re: Blábol - jako obvykle.
Nevim, ale ja jsem cetl v clanku to, co ty tady Luboši pises. Jsou 2 moznosti: bud autor clanek prepsal a udelal z tebe nekompetentniho pisalka ktery neumi cist, nebo opravdu neumis cist ;-)
0 0
možnosti