Diskuze

Chalupář vyjel na trať závodu

Nebezpečné podivnosti se děly během posledního dvojzávodu českého mistrovství automobilů v závodech do vrchu v Záskalí u Liberce, který nese jméno po slavném jezdci 80. let Zdeňku Vojtěchovi. Závodníci měli důvod bát se. Ve druhém závodě se na trati, v protisměru, zničehonic zjevil civilní vůz. Byla z toho havárie Jana Trnky s Felicií. Před startem první jízdy zase kdosi vylil na dráhu směs olej a nafty. Něco takového česká vrchařská historie nepamatuje.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

27. 8. 2002 9:30
Běla je vůl
Pan ředitel závodu Běla je blb a mafián. Za všechno může on. Organizace naprosto selhala a těch momentů tam bylo daleko více než je psáno v článku. No, hlavně že si zase někdo namastil kapsu a závodníci, ti ať se klidně vztekají.
0 0
možnosti

Tomas

26. 8. 2002 15:34
Spatna organizace
Souhlas asi zavod nebyl dostatecne zabezpecenej. Nemyslim si, ze chalupar by riskoval vlastni zivot jen tak. Na vsechny pristupove cesty maj rozestavit organizatory, aby nedoslo k tomu k cemu doslo..
0 0
možnosti

Pavel Werner

26. 8. 2002 15:11
Chalupar na trati
O tom trotlovi, ktery chtel olejem na trati evidentne ublizit a zpusobit problemy, asi nema cenu ani diskutovat, ale v tom druhem pripade ... nemel by se pan Vojtech spis zamyslet nad urovni poradatelskeho zajisteni bezpecnosti zavodu a trati? Vyjadruje se nasupene na adresu onoho "chalupare", ale ja myslim, ze by mely jeho vytky smerovat trochu jinym smerem.
0 0
možnosti

26. 8. 2002 13:45
0 0
možnosti

bratislavcan

26. 8. 2002 13:36
inteligent
normalne ma fakt tesi skutocnost, ze moj rokmi nadobudnuty dojem, ze po rozdeleni federacie snad kazdy chrapun ostal byvat v Bratislave je tymto zalozeny add acta.
velmi pekne dakujem onomu inteligentu
 
0 0
možnosti