Diskuze

Barum rallye bude usilovat o mistrovství světa

Rovné tři měsíce zbývají do začátku hlavního vrcholu domácí soutěžácké sezony - Barum rallye Zlín. Na startu sice budou scházet loni trpěné vozy nejsilnější kategorie WRC, i bez nich se fanoušci mohou těšit na atraktivní podívanou. Jejím předkrmem bude městská zkouška ve Zlíně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chrimo

20. 5. 2005 14:49
Kašlete na barumku
Kašlete na barumku! Vždyť týden po ní stejně budou všichni češi v reichu.
0 0
možnosti

Jirikuss

20. 5. 2005 13:17
Bez WRC ale presto kvalitni
Lonsky rok, kdy WRCcka jely na konci pole, byl dost napytel. Letos ceska spicka presedne na S1600, a ty nebyly loni vubec spatne, viz ten z Martiniku a Basso, a budou souperit s evropskou spickou. WRCcka nejedou, protoze je zakazala FIA, a dat je tam natruc mi prijde jako blbost, kdyz se jede kandidatska rally. Na mestskou RZ se moc tesim.
A doufam ze se objevi Roman, ackoli ho Ford asi nepusti
0 0
možnosti

ERIK_

20. 5. 2005 13:04
Bez WRC?
Chtějí z toho mít světový podnik. Chtějí přilákat, co nejvíce diváků? A nebudou tam WRC. To si trochu protiřečí. Každý ví, že soutěž bez WRC je poloviční.
0 0
možnosti

Robcin

20. 5. 2005 9:01
Barumka
To, že odpálili "wrca" mě na_rali. Bydlím sice kousek, ale podívat se nepojedu, protože uřvané S1600 a nemotorné Enka mě moc neberou. To radši zajedu buď na Finskou nebo Německou rallye. A dívat se každý rok na stejné rychlostní zkoušky, to mě taky nebere.
0 0
možnosti