Vémola mě slupne jak lentilku. Pirát dcerce slíbil: Tatínek dá bim po hubě!

  • 8
Na záznam, jak knokatuje Karlose Vémolu, se díval další den se svou dvouletou dcerkou. „Jak ta se bála, když Karlos nastupoval. Tiskla se ke mně, ukazovala na jeho masku s tím červeným světýlkem a říkala: Není oko! Tak jsem jí řekl: Neboj, tatínek dá bim po hubě,“ vypráví slovenský zápasník Samuel Krištofič v pořadu RAMPA DO MMA o svém slavném vítězství.

Krištofič vypnul Vémolu v Praze na konci minulého roku po jedné minutě a osmačtyřiceti vteřinách. Jako absolutní outsider po dvou prohrách. I když měl o spoustu kilogramů méně než český veterán.

„V den zápasu jsem se vzbudil, stoupl na váhu, která ukázala 92 kilogramů a vypadlo ze mě: Bože, on mě zhltne jak lentilku!“ vzpomíná Krištofič.

Při nástupu do klece už veškerá obava vyprchala. Puf. „Nikdy jsem si nebyl jistější. Nevím, jak je to možné. Cítil jsem strašnou sebedůvěru a naprostý klid a jistotu. Na milimetry se mi vyplnil sen,“ říká muž s přezdívkou Pirát.

O čem Krištofič v pořadu dál mluvil?

        • Překvapivě od koho odkoukal, jak porazit Vémolu, a co udělal jinak, než všichni ostatní, kterým se stalo osudné, že z Vémoly měli strach.
        • O tom, že už z něho vlastně pocity radosti z výhry vyprchaly a proč nevzal lehčího soupeře.
        • Proč nechce pauzu a využít slávy, ale chce co nejdřív znovu zápasit. A kdy by mohl znovu zabojovat o titul Oktagonu.
        • Proč by ho lákala televizní show Survivor a zda se v ní představí.
        • Proč mu Attila Végh vyčetl, že mu vítězstvím pokazil Odvetu století s Vémolou, a proč si Krištofič myslí, že Vémola nemá jak vyhrát.