Karlos Vémola s pásem pro šampiona polotěžké váhy Oktagonu

Karlos Vémola s pásem pro šampiona polotěžké váhy Oktagonu | foto: OKTAGON MMA

Oktagon míří na televizní obrazovky. MMA turnaje odvysílá operátor Telly

  • 3
Televizní operátor Telly začne od 4. listopadu vysílat zápasy česko-slovenské organizace Oktagon MMA. Přenosy uvidí zákazníci Telly na novém kanálu Premier Sport 4. Před turnajem bude možné zakoupit speciální balíček.

„Oktagon MMA je široce respektovaná organizace, jejíž turnaje v MMA mají mezinárodní přesah a velkou prestiž. Jsme rádi, že je divákům Telly můžeme nově nabídnout,“ řekl Vladimír Rusnák, strategický ředitel společnosti.

Kanál Premier Sport 4 můžete nyní získat i díky členství v iDNES Premium.

Získejte internetovou televizi se 115 kanály ke každému předplatnému iDNES Premium

Zápasy Oktagonu se vrací do lineárního televizního vysílání po více než dvou letech, kdy organizace opustila O2 TV Sport a začala budovat vlastní pay-per-view kanál Oktagon.tv. Od letošního listopadu však nově najdete všechny turnaje na platformě Telly, konkrétně stanici Premier Sport 4, která začne vysílat 25. října.

Fanoušci bojových sportů uvidí jako první turnaj Oktagon 48, který proběhne v sobotu 4. listopadu v Manchesteru.

V den turnaje bude pro sledování nutné zakoupit balíček Oktagon za 400 korun, respektive v předstihu za 320 korun. Předprodej balíčku k turnaji Oktagon 48 začne 30. října.

Vrcholem galavečera, který startuje v 18 hodin, bude titulový zápas v muší váze mezi Velšanem Aaronem Abym a Američanem Eliasem Garciou, jenž mimo UFC ještě nezažil porážku. Z českých zápasníků se v Manchesteru představí Zdeněk Polívka, Jakub Bahník a Jaroslav Pokorný.

Kincl už zná svého soupeře. O titul se neutká s Vémolou, ale s Čepem

Stanici Premier Sport 4 zařadí 25. října i slovenská společnost DIGI Slovakia. V průběhu listopadu bude obsah nového kanálu dostupný také u operátora O2. Další operátoři z řad distributorů kanálů Premier Sport o zařazení Premier Sport 4 jednají.

Nový kanál nabídne vedle živých přenosů turnajů Oktagonu i záznamy MMA zápasů a tematické magazíny – například reality show Oktagon Výzva, dokument Cesta na Oktagon, magazín Oktagon News či rozhovory s bojovníky Bez Rukavic nebo minisérii Na Dohled.

„Jsme velice rádi, že se podařilo dojednat spolupráci na platformě Premier Sport a Oktagon MMA se tak po letech znovu vrací na televizní obrazovky. Věříme, že díky tomu představíme tento unikátní sport desítkám tisíc nových diváků,“ uvedl zakladatel organizace Ondřej Novotný.