Diskuze

Vzestup českého samuraje Procházky. Teď bude trpělivý, titul v UFC je blízko

Na Česko se díky němu obrátily oči z celého světa. A snad to nepokazila ani televize ESPN, která rodiště zápasníka MMA Jiřího Procházky přesunula do Gruzie (zřejmě příliš matoucí rozdíl mezi slovy Georgia a Czechia).
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP

Mě by se rozhodně líbilo, kdyby si to s Rakicem rozdal ještě před titulovým zápasem. Ideálně na stejném turnaji v září jako Janek s Gloverem :)

1 0
možnosti

Je to těžký rozhodování, Reinders má pravdu s tím, že může přijít nějakej průšvih. Rakic je sice nudnej, ale není neschopnej - pár podařenejch calf kicků / šťastnej úder nebo nedejbože tři minuty nudy a decision. Celej hype tak půjde do kotle, na což by doplatil nejen on, ale i UFC.

A na druhé straně si Procházka ani dalším spektakulárním knockoutem Rakice nepomůže tolik. Vejš ho aktuálně posune už jenom titul.

0 0
možnosti

Jinak je zajímavé, že se k Procházkovi vyjadřovala snad celá MMA scéna, krom Vémoly. Asi by tím utrpěla jeho image nejlepšího bijce v Česku, který zmlátí každého ať už je to vyhazovač z Ostravy nebo o 20 kilo lehčí černoch.

0 1
možnosti
VT
MV

Procházka je už žebříčkově 2. Takže chudák Rakić bude plakát víc, než plakal doteď :-D

5 0
možnosti
PV

Karma za to že Procházkou pohrdl když dostal nabídku na zápas, že se prý kouká jen nahoru (což docela chápu, asi tušil že by to byla hodně těžká bitva).

No, teď kouká nahoru na Procházkova záda.

5 0
možnosti