Lindsey Vonnová

Lindsey Vonnová | foto: Reuters

Video: Základní instinkt po lyžařsku. Z olympioničky se stala Sharon Stoneová

  • 14
Doma nechala lyže i závodní kombinézu, oblékla si bílé šaty, nechala se nalíčit, udělat účes a... Bože, vždyť ona vypadá jako Sharon Stoneová. Lindsey Vonnová je špičkovou sjezdařkou, ale v momentě by se mohla uchytit i v Hollywoodu.

"Při některém z posledních focení mi někdo řekl, že vypadám jako Sharon Stoneová," vysvětlovala Američanka. "Mě napadl Základní instinkt, nevím proč, ale prostě jsem měla pocit, že to může fungovat. A tady vidíte to, co z natáčení vzešlo."

Vonnové bylo sedm, když se slavný snímek na filmovém plátně objevil poprvé. Pro Stoneovou v roli Catherine Tramellové byl tehdy průlomový. Hlavně kvůli pasáži, kterou teď lyžařská diva zreprízovala po svém.

Nejnovější vydání magazínu ESPN slavnou scénu z výslechu připomíná. "A co uděláte? Dáte mi pokutu za kouření?" citovala Vonnová ze scénáře. Noha přes nohu, vyzývavý pohled jako ve skutečném filmu.

Vydání s trojnásobnou vítězkou Světového poháru se na stáncích objevilo v pátek. Na jeho stránkách jsou k vidění i další sportovci (například automobilová závodnice Danica Patricková) v klasických filmových scénách.

A 26letá Vonnová jako by z oka vypadla americké herečce.

"Je fakt vzrušující objevit se na titulní straně," svěřila se olympijská šampionka z Vancouveru. "Dost se tam Sharon podobám. Tak co si o tom, chlapi, myslíte? Mohla bych jí dělat dvojníka?"

Zpět k tomu, co umí nejlépe, se Vonnová vrátí 27. listopadu v obřím slalomu v Aspenu.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž