Diskuze

Možné je všechno, ví trenér Záhrobské před šampionátem. Třeba medaile

Čeká ho první opravdová prověrka, test kvality práce, jakou v týmu Šárky Záhrobské za tři čtvrtě roku odvedl. Trenér někdejší lyžařské mistryně světa Klaus Mayrhofer kouká z oken penzionu Thaler přímo na sjezdovky ve Schladmingu, na nichž se rozdávají světové medaile, a před prvním startem své závodnice na šampionátu vypráví: "Věřím, že možné je všechno. A samozřejmě to nejlepší."
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Bez otce to nepůjde. Buď se s prosíkem vrátí - a bude možná opět nahoře a finančně zajištěna - nebo ať dělá, co doposud - a snad jednou dostane místo instruktorky - jako bývalá zlatá - takže opět díky tátovi.

0 1
možnosti
MM

kdy uz nekterym lidem tady dojde, ze nikdo neni nejakou specialni emotivni pupecni snurou prinucen se drzet rodicu po cely zivot a ze ma narok si zaridit zivot po svem, aniz by se jim musel z toho zpovidat a ospravedlnovat se?

Kazdy svepravny potomek ma narok na samostatnost a vsechny chyby, ktere pri tom udela nebo naopak dobra rozhodnuti a NIKDO nema narok jim to vycitat a posilat je zpet do podruci rodicu.!!;-€

1 0
možnosti
Foto

...třeba medaile....No nevím, jaký smysl má podobný výrok. Třeba medaili tam může takovýmhle způsobem (při dokonalé shodě mnoha faktorů) získat cca 40 závodnic. Na to, že je možné všechno nemusí být člověk trenérem ve sjezdovém lyžování. Šárka už není to, co bývala, kolem desátého místa by bylo dobré umístění. V každém případě držímeR^

1 0
možnosti
JV

Šárka to své už vyhrála a bylo toho dost a nyní po zdravotních problémech, které překonala, jí přeji pohodové mistrovství i zbytek kariéry..Na "bednu" to už však není - její jízda nemá už tu šťávu (to není kritika, ale konstatování)..

2 0
možnosti
KV

Možné je opravdu všechno ale již snůška takových keců vzbuzuje nedůvěru. Trenér který udáva rozpětí od 1 mista po 30 je vskutku odbornik. Jeho pohled na rakouský team svědčí o mnohém a jeho nucené odejítí z něj netřeba komentovat. Zatím nepředvedl mnoho spíše méně a výkonnost kterou měla za "zlého otce" je v nedohlednu a to ve všech disciplínách co za něj jezdila. Být "aspon" ve 30 ti na moc ambící tohoto rakouského odborníka nevypadá.

0 0
možnosti
KP

K34a36r75e69l 82P92á97t80e82k

13. 2. 2013 12:47

Prej..."třeba medaile";-D;-D;-DŠárka by bez"zlýho"otce nikdy,nic nevyhrála a už,asi nikdy nevyhraje,ona je totiž přesně ten typ,kterej nad sebou potřebuje pořádnej bejčák a hlavně žádný "diskuse" vo přípravě;-)Prostě pevnou ruku,děvče potřebuje,ale teď už je asi pozdě na fšechno.....škodaRv

0 1
možnosti
LS

A co syn Záhrobského, kterého "zlý" otec trénuje a stále prd? Jestli ono to nebude i v něčem jiném :-P;-)Rv

1 1
možnosti
RN

R42a31d28e81k 29N65ě58m63e17c

13. 2. 2013 11:08

Bez taťky Záhrobskýho to určitě už nikdy necinkne. Ale ať se daří i bez něho...[>-]R^

1 3
možnosti