Diskuze

Pátou etapu Tour opanovali Poltoranin a Johaugová, Čechům se nedařilo

Pátá etapa lyžařské Tour de Ski v Oberstdorfu skončila absolutním triumfem Norska v závodě žen na 10 km klasicky s hromadným startem, naopak jejich krajané po patnáctce nečekaně na stupních vítězů chyběli. Norky obsadily první čtyři místa, první přiběhla Therese Johaugová. Nejrychlejším mužem byl Kazach Alexej Poltoranin.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Špatné načasování formy, nebo dnes jen Sundby ukázal lidskou tvář? Jestli špatné načasování formy, je TdS široce otevřená.

Vláček norských žen to dneska dotáhl do vítězného konce jako obvykle, s lokomitovou Johaug v čele, jak se sluší a patří.

Martin nic moc, ale aspoň s rozumnou ztrátou, Nováková a všichni ostatní bída. Snad bude líp.

Tour de Ski má podle organizátorů vyhrát ten nejvšestrannější. Jak, když muži jedou 60 km klasicky s hromadným startem, jen 20 km bruslením a z toho jen 10 km s intervalovým startem. Ženy obdobně - 30 km klasicky s hromadným startem, jen 10 km volně a z toho jen 5 km intervalově (což je úplně směšná vzdálenost, které se ani vzdálenost snad říkat nedá). Plus dva sprinty a sjezdovka. Byli limitování počasím, i tak je to ale bídně složené. Zejména 5 km vzdálenost u žen bych úplně zrušil - v biatlonu je SPRINT 7,5 km. A s cyklistikou, se kterou se chtějí srovnávat, snese srovnání snad jen těch 30 km mužů klasicky.

0 0
možnosti
JP

Petra spadla na stejnem miste jako vcera a dostala velkej zasek, navic ji to srazilo rikala

0 0
možnosti
ZB

Tak Norský doping zase vítězí na celé čáře. Petra měla špatně namazáno nebo je nemocná?

0 4
možnosti