Diskuze

Nic neslyší. Přesto lyžařka Kmochová bojuje o olympiádu

Hodně soupeřek to na ní prý ani nepozná. Jedna z nejlepších českých lyžařek Tereza Kmochová je sice neslyšící, ale poráží i dívky bez handicapu. O tom, jaké to je žít a sportovat ve světě ticha, vypráví v sobotním magazínu Víkend DNES.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Aha, tak má sluchadla. "...Jakmile je na startu hluk, nebo je pípání moc vysoké, pak ani se speciálními sluchadly nic nerozpoznám..."

Cili jinak receno, normalni pipani se sluchadly pozna. Bych ji schvalne vyzkousel z odezirani bez sluchadel. Co by odezrela z vety: "Kluk kul u úlů kůl." (Zkuste si to rict pred zrcadlem) :-)

Preji Terce, at se dari. Je malo takovych sikovnych lidi s postizenim sluchu, jako ona.

0 0
možnosti
Foto

A delaji z ni uplne hluchou, aby ukazali, ze je i jinak vyjimecna, krome sportu. Ve sportu ma muj respekt a obdiv. V neslyseni to je nejake divne, kdyz pouziva sluchadla.

0 0
možnosti
KN

Tak to mazec. Parkrat jsem ji zaregistroval ve vysledkove listine nekde vzadu, ale ze je neslysici, to jsem nevedel. Nasel jsem si ji na strankach FIS, na MS skoncila 41 v obraku. Respekt!

0 0
možnosti
OH

šikovná holčina, tak se nechme překvapit, jak to dopadne R^

1 0
možnosti
JL

Přiznám se, že jsem jí vůbec neznal, ale článek mě tím příběhem opravdu upoutal, takže začínám fandit. A hlavně ať ta olympiáda vyjdeR^

4 0
možnosti
JS

Hezka mlada dama. Uz to lyzovani musi byt super. Ale mluvit s nekym,aniz bych ho slysel a i sebe. a to jeste ve francouzstine a anglictine,to uz je pro me uplny senzace. Drzim palce i do budoucna.

10 0
možnosti
Foto

Klidne si s vami prijedu popovidat, temer kamkoli. Mluvim uplne normalne, ale neslysim vubec nic (ani se sluchadly), odezirat neumim a potrebuji sdeleni v psane forme. Odezirani totiz neni "cteni", jak se hodne lidi domniva, ale spise hadani. http://ztlumeno.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=546109

0 0
možnosti