Diskuze

Použil kyslíkovou masku, vyzradil na vítězného lyžaře Luitze anonym

Stefanu Luitzovi hrozí, že přijde o nečekané vítězství v nedělním obřím slalomu Světového poháru lyžařů v Beaver Creeku. Německého reprezentanta totiž začala vyšetřovat Mezinárodní lyžařská federace FIS kvůli tomu, že porušil pravidla, když mezi prvním a druhým kolem použil kyslíkovou masku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Ten praskac musi byt na sebe hrdy :/

0 0
možnosti
MV

no pouzit ji mezi koly je zkratka divny...

2 2
možnosti
TB

Takž ho napráskal někdo z Rakušáků? Samozřejmě jen spekulace a řečnický dotaz :-). Nicméně zas tak překvapivé to vítězství nebylo, jak se píše v článku, Luitz už měl loni výborná některá první kola, jen je nedovedl do úspěšného konce v kole druhém :-)

0 3
možnosti
PC

Je to prostě podvodník, WADA by měla konat - a vyloučit celou reprezentaci. (Takto hloupě byste mluvil, kdyby se jednalo o ruského závodníka, ne?... V podstatě tedy jen používám Váš slovník. )

0 8
možnosti
PC

Ano, pravidla FIS a WADA se liší... FIS jsou pro všechny, WADA má za úkol bojovat na tomto poli svoji politickou válku proti Rusům. Jestli o něčem nevěděl - je to stejné, jako to bylo s Šarapovovou. (Pravidlo platilo v tu dobu tři týdny, nevěděla. Zde platí delší dobu...)

0 20
možnosti
JC

J21a85n 76C66e69p19e79k

7. 12. 2018 16:35

Jako že Rusáci systematicky dopují a vy to prohlašujete za politický boj? ;-D

20 1
možnosti