Diskuze

Čeští lyžaři na MS v soutěži družstev neuspěli, vyhráli Švýcaři

Čeští lyžaři Gabriela Capová, Ondřej Berndt, Martina Dubovská a Jan Zabystřan vypadli v soutěži družstev na mistrovství světa v Aare hned v osmifinále. V souboji s bronzovým týmem z loňských olympijských her Norskem neuspěli ani v jedné jízdě a prohráli 0:4. Zlato získala stejně jako na olympiádě v Pchjongčchangu reprezentace Švýcarska.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Pro mě jako televizního diváka je tato disciplína ztráta času. Nesledoval jsem a sledovat nebudu. Divím se, že chtějí rušit kombinaci, která je proti tomuto daleko zajímavější.

Je to podobné jako běžky. Hromadný závod pro mě velká nuda. 29,5 km nemá cenu koukat a pak se jenom sprintuje.Naproti tomu intervalový je daleko více napínavý, protože tam se to pořadí na různých mezičasech přelévá a nikdo nemůže taktizovat. Bohužel hromaďáků a sprintů je více, ale atraktivní to proti distančním závodům alespoň pro mě vů8není.

4 3
možnosti
KN

Pro me jako pro divaka jsou paralelni discipliny hodne zajimave a rad se na ne divam. A navstevnost na techto zavodech jen potvrzuje, ze je to zajimavy format.

Kombinace je opravdu skoda. Bohuzel v dobe specializace bud na techniku nebo na rychlost ztraci na vyznamu pro zavodniky. Jen malo lyzaru dneska startuje ve vsechn disciplinach a jezdi opravdu spicku. Spise, ze kombinaci rusit, by si FIS mela vymyslet, jak kombinaci pro zavodniky zatraktivnit.

2 1
možnosti