Brno odmítlo hrát kvůli změně času

  • 12
Dvůr Králové - Přestože oba soupeři byli v královédvorské hale připraveni nastoupit, nakonec se utkání šestého kola první ligy házenkářů Dvůr Králové - Házená Brno neuskutečnilo. "Nesouhlasíme se změnou začátku utkání, hrát se má v 17 hodin," znělo od vedení brněnského týmu na vysvětlenou. Na začátek v 18 hodin Moravané nepřistoupili. Příběh, na jehož konci bude mít tento čtvrtek nejvíce práce sportovně-technická komise házenkářského svazu, se začal odvíjet již před několika týdny.

Brněnští neměli v požadovaném termínu pro šesté kolo k dispozici halu a dohodli se s Dvorem Králové na výměně pořadatelství. Začátek utkání ve Dvoře, který se měl původně hrát v Brně, byl stanoven na 17 hodin.

Jenomže klub z východních Čech požádal o změnu a od tohoto okamžiku se výpovědi obou stran liší. "Nebyli jsme včas informováni o změně, trváme na začátku v 17 hodin,"opakovali Brněnští.

"Posunutí začátku o hodinu bylo v pořádku," tvrdí šéf královédvorského klubu Miloš Kastner, "jsme přesvědčeni, že utkání musí být kontumováno v náš prospěch." Diváci, kteří se na zápas sešli, tak halu opustili po osmnácté hodině, aniž viděli zápas.


Témata: Změna času