Diskuze

Šok a zklamání. Propána, proč Woods zrušil návrat roku?

Přijďte na Tigera, denní lístky jen za 30 dolarů! Pořadatelé úvodního podniku PGA Tour 2016/17 v kalifornském Napa v pondělí lákali fanoušky na jednu z největších sportovních událostí roku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J23a12n 74C83e70p50e60k

12. 10. 2016 14:30

Ač už Tiger asi nikdy nebude co býval, tak se neskutečně těším na jeho návrat. Od doby co si dal pauzu, se na golf zatím skoro nekoukám. Uvidíme, čím nás překvapí, každopádně mu držím palce.

5 0
možnosti

proč tolik proč? vždyť je to jasné. za měsíc má vlastní akci, když by shořel nyní, kolik by asi prodal lístků na tu vlastní akci? a že si to moh rozmyslet dříve? asi moh a dávalo by to smysl. ale třeba v návalu rodinných povinností jen zapomněl:-)

1 2
možnosti
Foto

Částečně marketing, ale i "nezralost" Woodse? Tiger už asi nebude nikdy ten pan Dokonalý a musí konečně přistoupit i mentálně na souboje "jen" o top desítku v řadovém PGA turnaji. Jestli na to ještě nepřistoupil, pak jeho herní pauza ať nadále trvá. Asi nebude bavit pohled na frustrovaného Tigera, zjevně trpícího, když nevyhraje o parník s rekordem hřiště. A to nevyhraje.

To pohled na Philla v současné formě a rozpoložení, je jiný šálek kávy R^

5 1
možnosti