Tiger Woods

Tiger Woods | foto: Profimedia.cz

Nový internetový golfový magazín je na světě: golf.idnes.cz

  • 65
Stoupající obliba golfu se dá vyjádřit čísly - Česko má přes 80 normovaných hřišť, federace sdružuje na 40 tisíc členů. Golf roste objemově i kvalitou, čeští hráči se začínají prosazovat ve světě. O tom všem, a taky o světových hráčích, bude psát nový magazín a ještě přinese spoustu golfové zábavy.

Čtení pro golfisty v češtině už je hojně rozšířené, ale musí se vědět, kam za ním jít. Golfové kuriozity, hlavně obrazem, v tuzemském "mediálním prostoru" útočí na zrak a sluch zcela běžně, jenže jaksi náhodně. V magazínu golf.idnes.cz najdete obojí, a mnohem víc, aniž byste si museli pamatovat tituly, adresy, hledat prodejní místa, nebo používat vyhledávače. Golfový obsah všeho druhu je tu jako na dlani, v sousedství jiných oblíbených sportů. Stačí překliknout.

golf.idnes.cz

Nový golfový magazín iDNES.cz

Jistě, je tu odborná terminologie. Anglické výrazy s častou českou transkripcí, ale i v původním pravopisu. Mluví se tu golfovým slovníkem. Ale tak srozumitelně a čtivě, že si na své přijde i laik. A třeba se chytí i ten, kdo stále tvrdí, že v tom lítají miliony a přitom je to tak nezáživné!

Takový esenciální názor na golf má překvapivě tuhý kořínek. Golf.idnes.cz by ho chtěl vykořenit. Bude golf popularizovat tak nějak ve druhém plánu. Protože to je magazín, bude ctít svou kategorii jako golfisté ctí etiku hry i bez rozhodčího. Nová magazín chce být pestrý, zábavný a obsažný.
  
A co se podává? Výživné pokrmy pro lidi, znalé věci: Rozhovory, hřiště, výsledky, žebříčky, golfové zboží. Snadno stravitelné menu jen tak na košt:   Osobnosti, pravidla, slovník, historky a golfovou módu. Stůl je prostřen i pro lačné gurmety: Kuriozity, videa, zábavu, byznys a golfové cestování. Přejeme všem dobré počtení.