Diskuze

Golf Show se rozjela. Je pro zamilované, seniory i milovníky umění

V golfovém resortu si lze užít "romantický pobyt" ve dvou, nebo tam zajet v roli majitele balíčku pro seniory. Že to není žádná překvapivá informace? Ale kde jsou ony golfové resorty? A jak zmíněných služeb využít? odpovědi na tyto otázky dává letošní Golf Show, jejíž patnáctý ročník dnes začal v pražských Letňanech.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

damiano

7. 3. 2010 12:07
rok od roku horší

Mimo pár vystavovatelů, vesměs ze zahraničí vyjma Golfprofi a 3D simulátoru je to přehlídka výprodeje a cetek. Rok od roku je ta situace horší a i jen ta 100kč za parkování je moc!!  Chtěl bych znát ohlasy vystavovatelů, ale moc kladný předpokládám nebudou. Pokud  budou používat cenovou politiku jakou mají doteď, není se čemu divit, že koupě na interneru v cizině bude stále vzrůstat. Příkladem budiš jeden nejmenovaný prodejce z Ostravy, jehož cen. nabídka el. golfových vozíků je o 100% vyšší  než od online obchodníků v DE!!!

Přímo ukázkově Golf show kotrastovala s kvalitou cyklistické částí výstavy!!!

0 0
možnosti
MZ

Pupik999

7. 3. 2010 20:32
Re: rok od roku horší

Presně tak, u nás může nakupovat jen blbec. Jediný co jsem si u nás koupil byla rukavice. Jinak nic. Tady se snaží ČGF o víc členů, ale když se pak podívá laik na ceny vybavení v Českých obchodech nebo e-shopech, tak ho to odradí. Hole jsou u nás u některých prodejců dražší o víc jak 100%, to je zlodějna. Dokud se to nezmění, tak si tady nekoupím ani míče.Rv

0 0
možnosti