Diskuze

Rosberg v USA marně hledal rytmus, stále však plánuje útok na titul

Všichni čekali, že bude bojovat. Že ukáže na trati to nejlepší, co umí. Místo toho byl Nico Rosberg pomalejší než Lewis Hamilton s identickým vozem a nechal se při Velké ceně USA formule 1 předjet přímo na trati. Jeho rozpaky v cíli byly na místě, nedokázal využít kvalifikační triumf a první titul mistra světa se mu opět o něco vzdálil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VT

Možná tlachám - ale já si myslím že Lewis má v sobě trošku víc toho závodníckého srdíčka nežli Nico. (Tím nechci říct, že to není super závodník)

2 0
možnosti
JK
PU

Tedy - Nico to nedokáže reálně hodnotit. Bylo evidentní, že Ham si to vpředu hlídal a když potřeboval, zrychlil a udržoval si ty 2 - 4 sekundy. Takže jaké - zrychlil jsem ale už bylo pozdě? Nebylo, jen Lewis je lepší. Howgh.

5 0
možnosti
MM

Takže teď po dalším závodě to vypadá, že je lepší Nico, vid? :-) Že se ho Lewis naprosto marně snažil předjet a Nico mazácky jel tak, jak potřeboval :-)?  Z pozice fanouška u televize se nedá soudit, kdo z nich je lepší závodník. Howgh;-)

0 0
možnosti
MM

Jsem rád, že se kluci uklidnili a nedělají cirkus, jak bývalo v dřívějších dobách ve dvojičkách, bojujících o titul, zvykem. Přál bych to víc Hamiltonovi, ale líbilo se mi, jak se zachoval při rozhovoru s Andretim Nico. Vypadalo to, že byl sam trochu rozčarovanej, že nedokazal byt malinko rychlejší. Za pokoru i předvedený výkon R^. A škoda Massy, přál jsem mu bednu :-)

1 0
možnosti
JN

Hamiltonovi stačí dojet dvakrát druhý a je hotovo.

1 0
možnosti
FZ

Je to tak, o tři body bude šampión Luis.

0 0
možnosti