Diskuze

Pozor na Ferrari, varuje po úvodních trénincích Mark Webber

Dopoledne vedli pořadí tréninků Velké ceny Austrálie jezdci Red Bullu, odpoledne je vystřídali kolegové z McLarenu. Jezdci Ferrari zůstávali za nimi, ale zmást soupeře se jim nepovedlo. "V pátek vždy jezdí s těžším autem. A podívejte se na Alonsa, měl minimální ztrátu," všiml si zkušený Mark Webber.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

1000mb

25. 3. 2011 21:24
Co je s Katanem?

0 0
možnosti
MS

1000mb

25. 3. 2011 21:24
Re: Co je s Katanem?

A Ericem?

0 0
možnosti
PH

ph65

25. 3. 2011 12:29
button

To nás, vážená redakce, cvičíte v postřehu a bdělosti? Jako že se máme u každé fotky zamýšlet na d tím, jestli je aktuální a nebo třeba možná taky z Austrálie, ale z předchozích let? Co třeba ten Button v jakémsi bílém autě, které zas tak moc McLaren nepřipomíná? :-)

Ale asi jsou fotky drahé a ono to vypadá líp, když jich je víc... co na tom, že jsou z jiného roku...

0 0
možnosti
A

andrew21

25. 3. 2011 12:04
hm

tak to je hláška bacha na Ferrari.Oni si na ně snad někdy nedávali pozor ?;-D , a vůbec proč nezrušit kvaldu celou když se bude chtít startovat vzadu. Může někdo vysvětlti co to je za motorport,kdy se zase posílí význam strategie, před tím kdo jak jede (i tak už to je závislý dost na autě) .Nemám nic proti limitům zabraňujícím bohatejm  týmům s tradicí získávat pořád větší náskok.Mám pocit že ''nahrazení'' snížení rozpočtu různejma systémama působí spíš opak.

já bych udělal kvaldu jako exhibici s rozhodčíma,kde by nerozhodoval tolik čas,ale kvalita průjezdu a umělecký hodnocení ;-D,aspoň by to bylo víc zábavný

0 0
možnosti